haarverlies

Haarverlies is niet niks

14 september 2019
411
410
0

Haarverlies kan vele oorzaken hebben. Zoals door een haarziekte (alopecia), het gebruik van medicijnen (bijvoorbeeld een chemokuur), stress of mannelijke kaalheid. Het kan iedereen overkomen. Van jong tot oud, man of vrouw. Haarverlies is niet niks, dus het is goed om te weten wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. Je kunt bijvoorbeeld je eigen haar aanvullen met een haarstuk of ervoor kiezen een haarwerk te dragen.

Marianne Versteeg, eigenaresse en haarwerkspecialiste van Hairidentity

Haarwerken

De haarwerken van Hairidentity zijn er in alle soorten en maten. We bieden confectie haarwerken en maatwerk. Ieder haarwerk wordt door ons passend gemaakt, geknipt en gestyled. Je dagelijkse bezigheden worden niet belemmerd wanneer je een haarwerk draagt. Je kunt met een gerust hart sporten of zwemmen.

Haarwerkaccessoires

Ieder mens is uniek en zo is ook ieder haarwerk uniek. We begeleiden je vanaf het eerste gesprek tot het maken van de voor jou passende oplossing. En weet je niet zeker of je wel een haarwerk wilt dragen? Dan kun je ook kiezen voor een pet, muts, sjaal of turban. Hairidentity heeft een uitgebreid assortiment beschikbaar in allerlei mooie kleuren en prints. We voorzien je hierin graag van draagadvies.

Chemotherapie

Wanneer je chemotherapie ondergaat als gevolg van kanker, is haarverlies één van de meest opvallende bijwerkingen. Niet alleen voor de buitenwereld, maar ook zeker voor jezelf. Het verliezen van je haar kan je behoorlijk onzeker maken. Het dragen van een haarwerk kan in dat geval een mooie en natuurlijke oplossing zijn. Hairidentity biedt een speciale service voor mensen die chemotherapie ondergaan. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kijken wij samen met jou naar een mooie en natuurlijke oplossing die goed bij je past en waar je je goed bij voelt. Het haarwerk wordt kosteloos voor je gereserveerd. Dit betekent dat het haarwerk direct beschikbaar is, als het haar mocht uitvallen. Mocht het haar niet uitvallen, dan zijn er geen verplichtingen.

Workshop make-up

Hairidentity wil méér voor haar klanten betekenen. Extra aandacht voor hoe je jezelf ziet en voelt is voor ons erg belangrijk. We gaan dus verder dan alleen aandacht voor je haar. Naast haarproblemen kun je immers nog te maken krijgen met andere veranderingen in je uiterlijk. Elke klant van Hairidentity met haarverlies door een chemokuur, alopecia of haarverlies om een andere reden, bieden we daarom een persoonlijk make-up workshop aan. Uiterlijke veranderingen kunnen je erg onzeker maken. Je huid kan gevoeliger of fletser worden en wimpers en wenkbrauwen kunnen dunner worden of geheel uitvallen. Make-up kan hierbij veel betekenen. Je zelfvertrouwen en zelfbeeld worden versterkt. De workshop is een persoonlijk moment in een klein groepje. De gratis workshops worden gegeven door Marianne en Sylvia. Sylvia is een zeer ervaren visagiste, die jou graag helpt om weer te stralen door middel van een paar eenvoudige tips.

Meer weten?

Bij Hairidentity ben je op het juiste adres voor haarwerken. Je krijgt een persoonlijk advies, indien nodig komt Hairidentity bij je langs en je haarwerk wordt kosteloos gereserveerd bij een chemotherapie behandeling.

Hairidentity
Zandpoort 15A | 7411 BL Deventer | 0570-600342 |
info@hairidentity.nl | www.hairidentity.nl
Deel dit artikel