haaruitval

Haaruitval? Zó krijg je weer zelfvertrouwen!

19 februari 2019
361
360
0

Helaas: als man krijg je niet alleen vaak met haaruitval te maken als je de zestig jaar bent gepasseerd. Haaruitval en dunner wordend haar kan al veel eerder ontstaan, soms zelfs al vóór je twintigste. Elke keer wanneer je in de spiegel kijkt, word je geconfronteerd met je terugkruipende haargrens. En die grappig bedoelde maar kwetsende opmerkingen van je familie en vrienden over je kale plekken helpen ook niet om je wat zelfverzekerder te voelen.

Kies voor een prachtig haarwerk

Tijd om je zelfvertrouwen weer een boost te geven! Dat kan door middel van een haarwerk of haaraanvulling. Misschien zie jij nu een schrikbeeld voor je van een groot, synthetisch haarwerk dat er onecht uitziet, dat bovendien warm is, en óók nog jeukt. Dit schrikbeeld (dat vroeger ’toupetje’ werd genoemd) mag je meteen laten varen. Het is wel zo dat haarwerken voor mannen een vak apart zijn. Over het algemeen heb je als man immers een korter kapsel, waarbij de contouren goed te zien zijn. Tegenwoordig zijn er heel wat technieken waarbij er een natuurlijk resultaat wordt bereikt, ook met zichtbare contouren. Hiermee krijg je een prachtig (gedeeltelijk) haarwerk dat niet van echt is te onderscheiden, en prettig draagbaar is!

Comfort gaat voor

Een voorbeeld van zo’n moderne techniek is ‘Dermofusion’. Dit haarwerk is gemaakt van flinterdun materiaal. Hierbij zijn de haren niet geknoopt, maar door een netwerk gestoken. Hierdoor zijn er dus geen knoopjes te zien, en lijkt het alsof het alsof je haar uit je hoofdhuid komt. Daarnaast is het haarwerk door de goede pasvorm zeer comfortabel. Daarnaast heb je de keuze uit diverse materialen, groottes, kleurnuances en lengtes.

Tevreden in de spiegel kijken!

Tijdens een bezoek aan Haarhuis van Tongeren mag je elk haarwerk bekijken, voelen en uitproberen. Hierdoor kom je erachter welke coupe en welke kwaliteit het beste bij jou passen. Jij kijkt straks weer met zelfverzekerdheid en tevredenheid de spiegel in! Behalve een haarwerk biedt het Haarhuis ook andere oplossingen aan, zoals haaraanvullingen en producten die de haargroei versnellen. De haarspecialisten geven je hierover graag advies. Uiteraard krijg je vooraf uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden, uitvoeringen en prijzen.

De voordelen van een haarwerk

Om deze redenen kun je het beste kiezen voor een haarwerk:

  • Je krijgt een persoonlijk en professioneel advies over je haarprobleem
  • Je haarwerk wordt volledig afgestemd op jouw wensen en levensstijl
  • Je haarwerk komt tot stand met de laatste technieken
  • Het resultaat is altijd natuurlijk, ook bij zichtbare contouren
  • Je krijgt tips over de verzorging van je haarwerk
  • Je kijkt weer tevreden in de spiegel naar je volle haardos

Ook voor jou weer een prachtige, volle haardos!

Hoe klinkt dit: op élk moment van de dag het volle en prachtige haar van je dromen. Hiermee kun je onbezorgd douchen, sporten en zwemmen en overleef je óók elke regenbui. Als je last hebt van haaruitval, dan klinkt dit waarschijnlijk te mooi om waar te zijn. Het is niet nodig om gebukt te gaan onder je onzekerheid: er zijn talloze oplossingen voor jouw haarprobleem! Zo zijn er verschillende systemen als ‘Hair for you’ en ‘Dermofusion’ om je haar mee aan te vullen. Deze haaraanvullingen blijven stevig vastzitten, wát je ook doet. Ook zou je kunnen denken aan haarverlenging. Met extensions van Great Lengths en haarklemmen van verschillende lengtes zijn er ook heel snelle en budgetvriendelijke oplossingen mogelijk. De haardeskundigen voorzien je graag van een eerlijk, betrokken en deskundig advies.

Altijd een eerlijk en betrokken advies

Haarhuis van Tongeren is een familiebedrijf en voorziet al ruim 80 jaar mensen van een prachtig kapsel. De zaak heeft ruim ervaring in haarwerken (pruiken, haarstukken en maatwerk) en beschikt over de mooiste haarwerken en de allernieuwste technieken. Ook kunnen zij helpen met al je haarproblemen. De medewerksters werken met het product Mediceuticals. Zij kunnen gratis een haar- en hoofdhuidanalyse doen, en je op basis daarvan een passend en deskundig advies geven. En heb je bijvoorbeeld te maken met psoriasis, haaruitval, roos, eczeem, alopecia of dun haar, dan kan het Haarhuis je ook verder helpen!

Meer weten?

Haarhuis van Tongeren is gespecialiseerd in het oplossen van haar en hoofdhuid problemen in de breedste zin van het woord. Je kunt er terecht voor haarwerken, pruiken, extensions, haarstukken en nog veel meer.

Haarhuis van Tongeren
Breestraat 32-36 | 2311 CS Leiden | 071-5125212 |
leiden@haarhuisvantongeren.nl | www.haarhuisvantongeren.nl

Dijkmanschans 198 | 2728 GK Zoetermeer | 079-3312993 | zoetermeer@haarhuisvantongeren.nl | www.haarhuisvantongeren.nl

Deel dit artikel