haartrends

Haartrends: warm blond of korte kop?

28 september 2019
281
280
1

De zon is iets bleker en maakt een stuk eerder plaats voor de maan. 's Ochtends moet je hals over kop op zoek naar je regenpak en je kunt weer heerlijk onder je dekbed kruipen: het is herfst! En bij een nieuw seizoen horen nieuwe haartrends. Durf je voor een buzz cut te gaan of kies je voor dé najaarskleur van 2019?

Totally tarweblond

Het is nog iets te vroeg voor ijzige wintertinten, maar je, door de zon opgelichte, lokken zijn wél toe aan een flinke opfrisbeurt. Tarweblond is de gulden middenweg. Of gouden middenweg, in dit geval. Het is dé trendkleur van deze herfst en het ziet er een stuk mooier uit dan de naam doet vermoeden. Vergeet het beeld van stro-achtige lokken en kom op temperatuur met de warme blonde trendtint.

Booming Balayage

Al tijden siert balayage de Instagrampagina van vrijwel iedere kapsalon en ook in het najaar blijft de techniek, waarbij subtiel wordt gewerkt met verschillende kleuren, bovenaan de lijst staan. Het woord balayage is Frans voor ‘vegen’ en dat is eigenlijk precies wat er gebeurt. De subtiele highlights zullen prachtig oplichten in het najaarszonnetje.

Bob of buzz cut?

Vergeet de lob, oftewel de lange bob: de bob zoals je hem misschien kent uit je kindertijd is terug. De bob heeft in het najaar van 2019 geen laagjes en is scherp afgeknipt tot net boven je kin. Als je helemaal klaar bent voor een verandering kun je ook aan je kapper vragen of ze de tondeuse tevoorschijn haalt. Ook de buzz cut, oftewel gemillimeterd haar was namelijk volop aanwezig op de catwalks. Wie durft?

Aan banden

Hoewel de kans een stuk kleiner is na je bezoek aan de kapper, kun je ook met een kersverse coupe wel eens last hebben van een mindere haardag. Wanneer je op maandagochtend moeite hebt om op tijd je bed uit te komen, bijvoorbeeld! Gelukkig kun je dit seizoen helemaal los met accessoires. Probeer eens een gewatteerde haarband of een statementhaarclip ingelegd met gekleurde steentjes en sprankelende strass. Ook een scrunchie of een mooie vlecht is altijd goed!

Top tint

Je wilt zo lang mogelijk genieten van je nieuwe haarkleur, logisch! Met deze tips gaat dat zeker lukken. Het gebruiken van de juiste producten voor jouw haarkleur, type en conditie is enorm belangrijk. Laat je hierover adviseren in de kapsalon en koop niet zomaar een willekeurige shampoo bij de drogist omdat er zo’n goede aanbieding is. Daarnaast is het belangrijk om niet te warm te douchen en je haar niet iedere dag te wassen. Dat kan behoorlijk moeilijk zijn, maar geloof ons: het is het waard!

Kennis en advies

Klaar voor tarweblonde lokken? Wil je advies over hoe je je nieuwe kleur zo lang mogelijk mooi kunt houden? Of je nu toe bent aan iets nieuws en niet goed weet wat bij je past, of dat je gewoon je puntjes wilt bijwerken, voor al je haarkwesties kun je terecht bij Xpressive Kappers. De haarspecialisten weten welke kleuren en modellen goed bij jouw gezichtsvorm en huidskleur passen. Ook hebben zij de kennis en deskundigheid op het gebied van trends, verzorging en styling om jou van goed advies te voorzien. Samen kom je tot het kapsel dat helemaal ‘jij’ is, zodat je weer met een prachtige nieuwe look naar buiten gaat!

Meer weten?

Bij Xpressive Kappers ontdek je welk kapsel bij jou past! De experts adviseren je graag op het gebied van styling en visagie. Daarnaast ben je bij de kapsalon aan het juiste adres voor knippen, wassen en föhnen tot permanent, volumebehandeling en kleuring.

Xpressive Kappers
Moleneind 189 | 9203 ZZ Drachten | 0512-520544 |
| www.xpressivekappers.nl
Deel dit artikel