haarstijl

Haarstijlen die je geprobeerd moet hebben!

16 april 2019
622
621
1

Doe jij iedere morgen je haar weer in hetzelfde staartje? Je bent niet alleen! Heel veel vrouwen ontdekken vroeg in hun leven hun 'signature look': de haarstijl die ze bij zichzelf vinden passen. Je raakt zo gewend aan die look dat je die nooit meer verandert. En dat is jammer! Er is zoveel leuks wat je kunt ontdekken. Want hoe weet je nou of iets wel of niet bij je past als je het nog nooit hebt uitgeprobeerd? Daag jezelf uit, en geef één (of meer!) van deze must have haarstijlen eens een kans!

Een pony voor iedereen!

Een pony? Dat past toch niet bij mij? Heus wel! Een pony staat iedereen. Het is alleen belangrijk goed te kijken naar je gezichtsvorm. Heb jij een lang gezicht? Ga voor een zacht geknipte pony. Heb je een ronder gezicht? Kies een rechte, volle pony met langere zijkanten. Ook bij fijn haar is een pony geschikt. Door de volume aan de voorkant van je kapsel oogt je haar voller. Zorg er alleen voor dat de pony niet te ver achterop het hoofd begint. Laat je kapper je adviseren over de pony voor jou!

Wees een durfal: de pixie cut

Oké, dit is misschien wat gewaagd. Maar hoe leuk om eens iets totaal anders te proberen! Een kapsel dat iedereen eens moet wagen, is de megakorte pixie cut. Dit kapsel is ook erg populair het komende seizoen! Je denkt misschien dat dit kapsel alleen geschikt is voor een bepaald type vrouw. Maar ook jij kunt een durfal zijn! Met de juiste styling kan iedereen ermee wegkomen. Al in de jaren vijftig was de pixie cut een trend. En zo zie je maar, succesnummers gaan nooit ‘out of style’.

De klassieke boblijn

Dé klassieker op haargebied: de boblijn! Iedereen moet een keer een bob hebben geprobeerd, want ook dit staat iedereen. Traditioneel valt de bob tot op de kaaklijn. Het is dus een wat korter kapsel, maar niet zo ultrakort als de pixie. De bob van nu is een slordige variant. Het haar is op één lengte geknipt en lekker ‘slordig’ gestyled. Durf je een kortere coupe nou echt niet aan? Ga dan voor de ‘long bob’! Ook hier is het haar recht afgeknipt, maar komt het tot ongeveer de sleutelbeenderen. Krul het haar en voeg een beetje droogshampoo toe voor volume. Een oude klassieker in een hip jasje!

Een statement haarkleur

Ook jij zult wel eens hebben gedacht: hoe staat een totaal andere haarkleur mij? Probeer het uit! Een echte statement kleur moet iedereen eens hebben geprobeerd. Kies voor iets totaal anders dan normaal. Dat betekent dus voor iedereen iets anders. Kies voor rood, roze, platina blond, chocoladebruin… In deze tijd is niets te gek!

Haartip voor thuis!

De stijl die écht nooit misstaat, is verzorgd haar. Olaplex maakt je haar sterk, glanzend en gezond in drie stappen. Stap een en twee doet je kapper voor je. Stap drie neem je mee naar huis. Breng eens per week een rijke hoeveelheid van het middel aan op je haar en laat het intrekken. Spoel uit en was en verzorg je haar met shampoo en conditioner. En je bent klaar om te stralen!

Je lokken verwennen

Wil jij je lokken in de watten leggen? Wij, de specialisten van Xpressive Kappers, verzorgen jouw haar tot in de puntjes. Of je nou gaat voor een nieuw kleurtje, een fris, nieuw model in je haar of een speciale haarverzorgingsbehandeling: je gaat met een prachtig nieuw kapsel weer naar buiten! Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor visagie, een make-over of een bruidsarrangement. Kom gerust eens langs voor een intakegesprek in onze kapsalon in Drachten! Wij informeren je graag over onze behandelingen en producten. Je bent van harte welkom in onze sfeervolle salon.

Meer weten?

Bij Xpressive Kappers ontdek je welk kapsel bij jou past! De experts adviseren je graag op het gebied van styling en visagie. Daarnaast ben je bij de kapsalon aan het juiste adres voor knippen, wassen en föhnen tot permanent, volumebehandeling en kleuring.

Xpressive Kappers
Moleneind 189 | 9203 ZZ Drachten | 0512-520544 |
| www.xpressivekappers.nl
Deel dit artikel