cosmetische zorg

Goede cosmetische zorg, dicht bij huis

19 december 2018
390
390
0

Het team van is klaar voor de winter. Zo vlak voor de feestdagen merkt het team dat het drukker wordt met cliënten die een cosmetisch ingreep overwegen. Of het nu gaat om een ooglidcorrectie of een rimpelbehandeling: het team van Alphen staat voor je klaar. Ook mensen die aan het einde van het jaar nog een verzekerde ingreep willen ondergaan, weten de kliniek traditiegetrouw te vinden.

Cosmetische zorg

In een welkome omgeving, waar je je geen patiënt maar klant voelt, vinden ‘state of the art’-behandelingen plaats. Iedereen binnen het team zorgt voor continue nascholing en verbetering van de dienstverlening. Het is niet voor niets dat klanten Kliniek Alphen al jaren een rapportcijfer geven dat gemiddeld ruim boven de 9 ligt voor de cosmetische zorg.

Nieuwe en veilige technieken

Kliniek Alphen gaat niet mee met hypes, maar loopt wel voorop als het gaat om de introductie van nieuwe en veilige technieken. Dit alles om klanten maximaal van dienst te kunnen zijn. Kliniek Alphen is al jaren lid van Zelfstandige Klinieken Nederland en als zodanig ook gecertificeerd. Een veilige gedachte als het gaat om besef van kwaliteit. Ben je geïnteresseerd, bel dan voor een afspraak of stuur een e-mailbericht.

Meer weten?

Kliniek Alphen biedt plastische chirurgie aan waarbij kwaliteit, persoonlijke aandacht en nazorg centraal staan. Je kunt er terecht voor ooglidcorrecties, plastische chirurgie en huidtherapieën.

Kliniek Alphen
Euromarkt 34 | 2408 BL Alphen aan den Rijn | 0172-766041 |
info@kliniekalphen.nl | www.kliniekalphen.nl
Deel dit artikel