gezondheidsklachten

Gezondheidsklachten gaan verder dan je denkt

23 april 2019
178
178
1

Ken je dat? Allerlei vervelende lichamelijke klachten en de behandelend arts kan niets vinden. En soms wordt er zelfs gezegd dat je 'er maar mee moet leren leven.' Dat is in veel van de gevallen echt niet nodig.

Personal touch

Heb je hiermee te maken, neem dan contact op met Helen Michaëlis van Personal Touch Nederland om samen verder te kijken. En ben je aanvullend verzekerd, dan worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering. Personal Touch Nederland is namelijk aangesloten bij de beroepsvereniging BATC.

Behandelingen

Helen Michaëlis kan behandelen op 4 lagen en zij bekijkt samen met jou wat nodig is en wat je wilt. De vier behandellagen zijn:

Laag 1: fysiek
Daarbij moet je denken aan diverse soorten massages, pijnbestrijding, triggerpointtherapie, voetreflex.

Laag 2 en 3: emotioneel en mentaal
Zoals coaching, NLP-mastertraining, breintraining. Weer in je kracht leren staan. Aura Healing, energetisch weghalen van blokkades in 1 van de 6 chakra’s. Dus als je je hele leven last van iets hebt, dan kan je nu eindelijk deze blokkades weghalen. Workshops in Mindfulness en Aura Healing en Intuïtieve Cursussen en Cursus leren Mediteren.

Laag 4: spiritueel
Zoals healingen geven, Readings en Trance workshops en Spirituele Coaching en Levenswegbegeleiding.

Een opgeruimd gevoel in je hoofd

Ben je almaar druk in je hoofd en wil je het gevoel hebben van ‘Control-Alt-Delete’, even niet meer kunnen nadenken, dus complete ontspanning in je hoofd? Dat kan! In de praktijk worden ook zogenaamde ‘BARS-behandelingen’ gegeven. Binnen 1 tot 1,5 uur worden alle drukpunten op je hoofd behandeld en alle BARS gaan weer lopen. Heel fijn voor mensen die te veel in hun hoofd blijven en een mooi begin om te voelen dat dit kan: even niet hoeven denken…

BARS-trainingen

Binnenkort worden er binnen de praktijk ook BARS-trainingen gegeven, zodat je ook eventueel binnen je gezin hiermee aan de slag kunt. Als therapeut kun je dit toevoegen binnen je praktijk.

Meer weten?
Personal Touch Michaëlis - Helen Michaelis
Deel dit artikel