gezond

Gezond worden én blijven

22 januari 2019
383
382
0

Iedereen is dagelijks bezig met zijn gezondheid. Ben je 'gewoon' gezond en fit, dan wil je dat zo houden. Schort er wat aan je gezondheid, dan wil je de situatie verbeteren. In beide gevallen is het nuttig om een professional naar de situatie te laten kijken.

Eenvoudige aanpassingen

Zorgadviseur John van Haaster, franchisenemer bij Personal Touch Nederland: ‘Het mooie van de werking van het lichaam is dat je met relatief eenvoudige aanpassingen veel kunt bereiken voor een betere gezondheid. Als iemand bij mij langskomt, bespreek ik de klachten of wensen, en vervolgens de mogelijkheden die ik kan bieden. Soms is een combinatie van oplossingen het beste. Ik kan bijvoorbeeld voedingsadviezen geven, adviseren rond het gebruik van Bijzonder Gezond Water en het verbeteren van de doorbloeding met fysische vaattherapie.’

Gezond personeel in een gezond bedrijf

Als ondernemer wil je een gezond bedrijf met gezonde werknemers. Logisch, want bedrijven die te maken hebben met personeel dat uitvalt door ziekte functioneren slechter. En het kost bovendien veel geld! John werkt, naast particulieren, ook als vitaliteitscoach voor bedrijven die een beroep op hem doen. Behalve adviezen voor een betere gezondheid en fitheid biedt John ook oplossingsgerichte coaching voor medewerkers om mentale klachten aan te pakken. John: ‘Je hebt mensen die op zakelijk vlak heel succesvol zijn, maar die dit succes betalen met hun gezondheid, en dat is volgens mij de verkeerde ruil. Met mijn coaching kan ik eraan bijdragen dat mensen weer beter in hun vel komen te zitten!’

Het Gezondheidspakket van Personal Touch Nederland:

  • Fysische vaattherapie: door middel van een speciale mat worden binnen twee minuten de microvaten gestimuleerd en gaat de bloedsomloop sneller lopen.
  • Bijzonder gezond water: door middel van een apparaat blijven belangrijke mineralen in het water behouden. Dit water is GMO-vrij, boordevol zuurstof én alkalisch.
  • Aanvullende voeding: er wordt bekeken welke voedingsstoffen jij tekort komt.

Zorgadviseur John van Haaster

HaastGezond maakt deel uit van de franchise-organisatie Personal Touch Nederland.

Meer weten?

John van Haaster is zorgadviseur van Personal Touch. Hij helpt je je gezondheid te verbeteren met o.a. bijzonder gezond water, vasculaire vaat therapie en aanvullende elementen.

Personal Touch HaastGezond

Personal Touch Nederland
Kreilerhof 41
2151 PK Nieuw-Vennep
023-2100157
06-11565899
info@personaltouchnederland.nl
http://www.personaltouchnederland.nl

Deel dit artikel