Genieten van een behandeling die goed voor je is

6 november 2018
366
365
0

Je hebt het druk met je werk, je gezin en je hobby's. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van een behandeling die goed voor je is. Er zijn allerlei behandelingen mogelijk, voor je gezicht, lichaam, handen en voeten.

Lash Lift behandeling

Je ogen zijn het belangrijkste onderdeel van je gezicht, en dankzij Lash Lifting heb je áltijd mooi gevormde en volumineuze wimpers. Ook vallen je ogen extra op en lijken ze groter. Omdat Lash Lifting plaatsvindt op de natuurlijke wimpers, en er niet gebruik gemaakt wordt van valse wimpers, is de behandeling te vergelijken met een wimperpermanent.

ORB gelaatsbehandeling en massages

Een ultiem ontspanningsmomentje voor jou is de ORB gelaatsbehandeling! Dit is een lekkere warme paraffinebehandeling die de huid van je gezicht reinigt, zuivert, verfrist en verstevigt. Of geniet van een massage. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke massage, die ontspanning geeft en ervoor zorgt dat je huid en spieren beter doorbloed worden, of voor een hotstone-massage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen. Deze massage ontgift, laat afvalstoffen beter afvoeren en brengt het lichaam in balans.

Manicure en gelnagels

Als je iemand tegenkomt, maak je meer indruk als je handen en nagels er tiptop uitzien. Kies je voor een manicure, dan krijg je een complete verzorging. Bij een manicurebehandeling ligt de nadruk op de verzorging van jouw nagels, nagelriemen en de handen. Wanneer je droomt van lange en sterke nagels, maar van jezelf korte en broze nagels hebt, zijn gelnagels dé uitkomst voor je. Gelnagels zijn ideaal om je eigen nagels langer te doen lijken en sterker te maken. Gellak is er in allerlei kleuren en blijft wekenlang mooi. Dat verklaart meteen de populariteit ervan, want je hebt er dus lange tijd geen omkijken meer naar.

Tea Tree olie

Heb je al eens kennisgemaakt met Tea Tree olie? Deze olie heeft allerlei geweldige eigenschappen en kan onder andere helpen bij spierpijn, huiduitslag, ontstoken tandvlees, zweetvoeten en verstuikingen.

Meer weten?

Een gezellige salon, waar je hartelijk ontvangen wordt met koffie of thee met wat lekkers: dat is Schoonheidssalon Sciëntia. Bij de salon, die al bijna 20 jaar bestaat, ben je welkom voor allerlei behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, make-up, epileren en harsen. Bij de behandelingen maakt schoonheidsspecialiste Anita Kunst gebruik van dierproefvrije producten. De salon is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS

Schoonheidssalon Sciëntia
Dr. Aletta Jacobsstraat 17 | 9611 EA Sappemeer | 0598-380551 - 06-44512606 |
info@salonscientia.nl | www.salonscientia.nl
Deel dit artikel