Figuur

Geniet van het figuur van je dromen!

20 november 2018
773
772
4

Jouw gevoel zegt je dat je álles hebt gedaan om die extra pondjes te verliezen. Toch kijk je elke ochtend teleurgesteld in de spiegel: die kwabjes, rolletjes en vetjes bij je armen, benen, billen of buik gáán maar niet weg... Help!

Een ander figuur

Plaatselijk afvallen, dat kan toch niet? Nee, inderdaad: je kunt je helemaal suf sporten en allerlei oefeningen doen, maar alsnog is er een grote kans dat je lovehandles, kipfilets of buikje je blijven plagen. Tóch bestaat er een oplossing om wél dat figuur van je dromen te krijgen. En nee: hiermee bedoelen we niet dat je onder het mes hoeft. Maak kennis met cryolipolyse!

Cryo- wat?

Cryolipolyse is een methode waarmee je van je laatste vetophopingen af kunt komen. Hierbij worden vetcellen afgebroken door deze langdurig bloot te stellen aan kou. Hierdoor kristalliseren de vetcellen, waarna je lichaam ze afbreekt. En nog mooier: als je een normaal, gezond eet- en beweegpatoon hanteert, komen de vetcellen ook niet meer terug! Hoe zo’n behandeling verloopt? Je ligt gewoon rustig en ontspannen in de behandelstoel. Daarna wordt de Body Wizard, het behandelingsapparaat, geplaatst op het te behandelen gebied. Vervolgens zorgt de sterke vacuüm ervoor dat je vetophoping wordt opgezogen, waarna deze gekoeld wordt.

Vet weg!

Bang dat je huid hierbij beschadigd raakt hoef je niet te zijn: de vernieuwde Body Wizard die gebruikt wordt, is uitgeroepen tot veiligste behandelingsapparaat. Ter aanvulling op de behandeling wordt je huid ook altijd behandeld met het vetafdrijvende serum van Cosbeau, die de afbraak van de vetcellen bevordert. Zo bereik je dat optimale effect! Niet alleen je vet is weg, ook je huid voelt steviger aan. Cryolipolyse is trouwens ook goedkoper dan een operatie.

Goed om te weten

Per keer wordt er 20% van de vetcellen weggevroren. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig (met een tussentijd van één maand) om de vetophopingen helemaal te bestrijden. Voordat de behandeling van start gaat, zal er altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden. Let op: als je een BMI boven de 30 hebt, is cryolipolyse helaas niet geschikt voor jou.

Behandelingen bij Allround Beauty Trends

Voor onderstaande behandelingen kan je ook terecht bij Allround Beauty Trends:

  • lichaamsbehandelingen met Body Wizard cryolipolyse
  • anti-agingbehandelingen
  • huid- en oogliftbehandeling met plasmalicht
  • gezichtsbehandelingen
  • definitief ontharen
  • nagelstyling / manicure

Sommige behandelingen kunnen vergoed worden door je zorgverzekeraar.

Allround Mineral Cosmetics

Allround Beauty Trends heeft een eigen minerale make-uplijn ontwikkeld: Allround Mineral Cosmetics. Dit is een gezonde make-up met natuurlijke ingrediënten, die de huid verbetert. De producten zijn vrij van houdbaarheidsmiddelen, talk, olie, geurstoffen en kleurstoffen, en zijn te koop in verschillende schoonheidssalons en in de webshop

Meer weten?

Bij Allround Beauty Trends kan je terecht voor professionele behandelingen en advies op het gebied van huidverzorging en verjonging.

Allround Beauty Trends
Dorpsstraat 42 | 2712 AL Zoetermeer | 079-3418542 |
info@allroundbeauty.nl | www.allroundbeauty.nl
Deel dit artikel