permanente make-up

Het gemak van permanente make-up

7 mei 2018
635
634
0

Komende zomer lekker in de zon liggen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt wanneer je transpireert. Kies voor permanente make-up en geniet deze zomer eens van een onbezorgde vakantie waarin je er altijd op je best uitziet!

Permanente make-up

Permanente make-up is dé manier om je eyeliner en lippen altijd perfect op orde te hebben. Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht (geen ‘blotebillengezicht’), en permanente make-up is bestand tegen water, dus je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen, en je loopt geen risico meer op uitgelopen ogen. Dat is handig in de zomer, en ook daarna!

Verzorgd en fris

Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar Laura van Bruessing Secret of Beauty [red.] kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.
Permanente make-up is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

Aanpak

Bij het intakegesprek worden de vorm en de kleur met je besproken. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan wordt er gepigmenteerd. Na een aantal weken ga je weer terug naar de salon voor een nabehandeling, waarbij ook eventueel een correctie kan plaatsvinden.

Permanente make-up mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Wenkbrauwen. Ook als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kun je met permanente make-up blijvend worden geholpen.
  • Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.
  • Lipliner. Opties: full-lips, met een lipstick-effect of met een zachte kleur nude.

‘Het perfecte advies’

Loes: ‘Wauw, wat een vakvrouw is Laura en wat een kennis. Supermooie eyeliner boven en onder laten zetten. Ontzettend gastvrij, gezellig en zeer professioneel. Laura geeft je het perfecte advies en neemt echt de tijd voor je om ervoor te zorgen dat alles perfect is. Ik ben echt supertevreden!’

Meer weten?

Bij Bruessing Secret of Beauty kan je terecht voor permanente make-up, medische pigmentatie, wimper exentions en franctional needling. Eigenaresse Laura geeft je een persoonlijke benadering en een perfect resultaat.

Bruessing Secret of Beauty
Atoomweg 63 | 3542 AA Utrecht | 030-8505541 |
info@pmu-bruessing.nl | www.pmu-bruessing.nl
Deel dit artikel