positief denken

Gelukkig worden? Je kunt het leren!

24 december 2017
489
494
0

Hoe sta jij in het leven? Bekijk je alles zoveel mogelijk van de positieve kant en stap je snel over teleurstellingen heen? Of heb je de neiging tot doemdenken en piekeren? En in hoeverre beïnvloed je daarmee eigenlijk jouw realiteit?

Creëer wat je verlangt

Volgens therapeute Sandra Valk is het mogelijk om het leven te creëren waar je naar verlangt. Als jij vooral kijkt naar wat er misgaat in je leven en naar wat je niet wilt, dan voelt dit niet fijn. En als jij je niet prettig voelt, dan zul je steeds meer negativiteit gaan waarnemen.

Positieve ervaringen

Omgekeerd geldt: als je leert kijken naar wat je wél wenst en op zoek gaat naar ieder spoortje positiviteit en liefde, dan zul je steeds meer positieve ervaringen op je pad trekken. Vanuit liefde, vrijheid, vreugde en dankbaarheid trek je de meest gewenste ervaringen aan.

Bewustwording

Sandra Valk is eigenares van Sensibel Centrum voor Lichtwerk en Bewustzijn. Sandra: ‘Ooit ben ik begonnen met lesgeven in intuïtieve ontwikkeling. Als snel kwamen daar healing- en mediumschaptrainingen bij.’

Zelfgenezend vermogen

‘Toen ik op een dag het boek ‘Vraag en het wordt gegeven’ van Esther en Jerry Hicks las, gebeurde er iets bijzonders. Op een diep niveau begreep ik iedere letter die er in dat boek staat. Ik wist toen wat mij te doen stond, namelijk mensen helpen om zich bewust te worden van hun eigen scheppende kwaliteiten en zelfgenezende vermogens.’

Het nieuwe mediumschap

Sensibel biedt onder andere een beroepsopleiding in Bewustzijn, Healing, Mediumschap en Energetische therapie. Sandra: ‘Training in mediumschap is een uiterst effectief middel om mensen er bewust van te maken dat wij allemaal uit energie bestaan. In energie is alles met elkaar verbonden. Door de energie van mensen en overleden personen concreet te leren ‘lezen’, onder woorden te brengen en hier bewijzen voor te krijgen, leren deelnemers steeds meer te vertrouwen op hun capaciteiten en hun eigen unieke verbinding met de Bron van alles.’

Bewustzijnsverhoging

Sensibel is inmiddels uitgegroeid tot een opleidingscentrum waar les wordt gegeven door verschillende professionals. Sandra: ‘Bij Sensibel willen we mensen vooral meegeven dat het belangrijk is dat je zelf gelukkig bent en van je leven geniet. Deelnemers die het vak van healer, medium of energetisch therapeut willen gaan uitvoeren, worden professioneel opgeleid en tegelijkertijd leren zij hoe zij hun bewustzijn kunnen verhogen en hun eigen leven positief kunnen beïnvloeden. Mensen die de trainingen volgen, krijgen steeds meer regie over hun eigen leven en ervaren meer levensgeluk en verbinding’, besluit Sandra.

Meer weten?

Sensibel Centrum voor Lichtwerk en Bewustzijn is opgezet door Sandra Valk. Het spiritueel centrum biedt trainingen, opleidingen en consulten aan op het gebied van bewustzijn, healing, mediumschap en energetische therapie. Ook worden er spirituele open avonden georganiseerd.

Sensibel Centrum voor Lichtwerk en Bewustzijn
Bonnefanten 63 | 2907 NA Capelle aan den IJssel | 010-2280212 |
info@centrumsensibel.nl | www.centrumsensibel.nl
Deel dit artikel