PMU

Geen tijd te verliezen? Kies voor PMU!

21 januari 2019
524
523
1

Make-up hoort bij jou. Je voelt je het prettigst met make-up op. Je vindt het leuk, maar al die stappen kosten wel veel tijd. Eerst begin je met je ogen: een winged eyeliner (die niet altijd in één keer lukt), mascara aanbrengen (hopelijk vlekt het niet) en dan teken je je wenkbrauwen in (anders zijn ze bijna niet zichtbaar). Als je dan de rest van je gezicht hebt opgemaakt met foundation, poeder en blush ben je zomaar een half uur verder. Wat een gedoe!

PMU

Wist je dat je met permanente make-up (PMU) een hele hoop stappen in je routine niet meer dagelijks hoeft te doen? Denk hierbij aan ingekleurde wenkbrauwen, een eyeliner of volle, ingekleurde lippen. Wat zou het fijn zijn als je ’s morgens tijd voor de spiegel kunt besparen, zonder dat je nog haastiger je make-up hoeft op te brengen en je look er daardoor compleet mislukt uitziet.

Wat een tijdswinst!

Bij PMU worden er pigmenten in de huid aangebracht met behulp van een dunne naald. Een speciale, huidvriendelijke kleurstof wordt in de huidlaag aangebracht. Je kiest zelf een vorm die je mooi vindt en laat de make-up artist de rest doen. Het ziet er heel natuurlijk uit. Gemiddeld ben je na twee of drie behandelingen klaar. Wel moeten er zes weken tussen de behandelingen zitten, omdat je huid goed moet kunnen herstellen. Als je dan helemaal klaar bent, blijft je PMU sowieso een jaar zitten. Reken maar uit die tijdswinst!

Laat je sterke kanten accentueren

Voor PMU-behandelingen kun je terecht bij make-up artist Chretienne van studio Chreties Colors. ‘Ben je niet blij met je wenkbrauwen en teken je ze iedere dag in? Of loopt je eyeliner altijd uit aan het eind van de dag? Met PMU maak je het voor jezelf een stuk gemakkelijker. Ik weet hoe ik de sterke kanten van je gezicht kan accentueren en de minder sterkte kanten kan camoufleren. Zo voel je je dagelijks zelfverzekerd en ben je ’s morgens zomaar klaar voor de dag.’

In vertrouwde handen

Chretienne: ‘Sinds 2009 ben ik gediplomeerd permanent make-up artist. Dit is mijn vak en heeft mijn volledige aandacht. Ik volg regelmatig masterclasses voor permanente make-up om de nieuwste technieken te beheersen en helemaal up-to-date te blijven. Dit is volgens mij ook noodzakelijk in dit vak. Het gaat tenslotte om jouw gezicht!’

Meer weten?

Bij Chreties Colors kun je terecht voor permanente make-up op je wenkbrauwen, ogen en lippen. De salon biedt daarnaast ook opfrisbeurten, epileren, verven en medische pigmentatie aan.

Chreties Colors
Grebbe 32 | 5032 RT Tilburg | 06-23804157 |
info@chreties-colors.nl | www.chreties-colors.nl
Deel dit artikel