sporten

‘Geen tijd om te sporten? Een slechte smoes!’

3 oktober 2018
3750
3750
2

Natuurlijk weet je dat sporten gezond is, maar je komt er niet aan toe. Want er zijn genoeg andere dingen die óók je aandacht vragen. Wat zou het fijn zijn als er een work-out bestond waarmee je in weinig tijd toch ál je spiergroepen traint. Gelukkig bestaat zoiets! Met 1 work-out van 20 minuten, 1 keer per week, worden je spieren sterker en word jij fitter. Maak kennis met bodytec!

Uitdagingen

Herken jij jezelf in één van de onderstaande uitdagingen?

1. Hoewel jij je zó vaak voorneemt om je hardloopschoenen onder het stof vandaan te halen, komt er niets van je fitte voornemens terecht. Je haast je elke dag van hot naar her: je werk, de school van je kinderen, de supermarkt, je vriendinnen. Maar ‘geen tijd hebben’ is voortaan geen smoes meer om niet te sporten!

2. Sporten is nooit je grootste hobby geweest. Dat urenlange zwoegen in de sportschool vermijd je al jaren. Je wilt weer in vorm komen en het liefst met zo min mogelijk inspanning!

Maar hoe dan?

Tijdens een bodytec training krijg je een impuls van het systeem. Deze impuls is lichaamseigen. Het miha systeem geeft als het ware eenzelfde impuls af als dat het brein doet. Jouw lichaam herkent niet het verschil en zal dus ook met een impuls van het miha systeem de spieren laten aanspannen. Het grote verschil zit in het feit dat het miha systeem harder de spier kan laten aanspannen dan dat jouw brein dat kan, wat uiteindelijk tot een intensieve workout leidt. De impulsen leveren weerstand op de acht grote spiergroepen van je lichaam terwijl je je oefeningen doet. Je kunt het vergelijken met het gevoel wanneer je probeert te lopen in een golfslagbad. Dan zijn je bewegingen, vanwege de weerstand, ook trager en moet je er meer moeite voor doen.

Meer resultaat in minder tijd

Misschien denk je nu: ‘Maar ga ik dit wel volhouden?’ Dit zou je kunnen denken als je bijvoorbeeld weinig sportdiscipline hebt. Omdat je persoonlijk wordt begeleid en altijd op afspraak, heb je een goede stok achter de deur! En omdat het je per keer maar 20 minuten kost, is het heel goed te doen wanneer je niet zoveel motivatie of tijd hebt. Het is ook heel goed te combineren als extra training naast een andere sport die je uitoefent.

Kort én krachtig

Dat je er zelf iets voor moet doen om weer slank en fit te worden, weet je heus wel. Maar een handje hulp kun jij zeker wel gebruiken. Personal Switch biedt jou een zeer efficiënte krachttraining waarmee je in 20 minuten per week al je spiergroepen kunt trainen. Doordat de training kort én krachtig is, kun je het gemakkelijk combineren met je drukke leven met je werk, gezin en huishouden. Personal Switch is gespecialiseerd in zowel één-op-één- als duotrainingen, voor elk niveau en altijd onder professionele begeleiding.

Voelen = geloven

Wil je meer weten over bodytec trainingen, kom dan langs en ervaar het zelf! De trainers staan voor je klaar voor een gratis kennismakingsles.

Miha bodytec

Voordelen van miha bodytec:

  • Verhoogt de vetverbranding bij het afvallen
  • Helpt vetpercentage en gewicht verminderen
  • Maakt de huid strakker en vermindert cellulitis
  • Verhoogt conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit
  • Bevordert de spiergroei
  • Stimuleert de stofwisseling en bevordert de afvoer van afvalstoffen
  • Zorgt voor mooie contouren
Meer weten?

Bij Personal Switch ben je aan het juiste adres voor fittergy, miha bodytec, InBody Europa en Life Fitness | ICG7.

Personal Switch
| Winterswijk | |
| www.personalswitch.nl
Deel dit artikel