PMU

Ga met PMU voor een áltijd perfecte uitstraling!

14 maart 2019
255
254
0

Inmiddels ken je het fenomeen waarschijnlijk al: permanente make-up (PMU). Bij deze vorm van make-up worden er pigmenten in de huid gebracht. Jouw natuurlijke contouren worden versterkt. Ondanks een drukker-dan-druk bestaan, zie jij er zo op een natuurlijke manier op élk moment van de dag fris en stralend uit. Lijkt PMU jou ook wel iets? Er zijn héél veel verschillende technieken en mogelijkheden!

De ogen

PMU laat jouw ogen én wimpers spreken. Bij de permanente eye-liner wordt er pigment in verschillende kleurstellingen tussen de wimperhaartjes aangebracht. Het resultaat? Een natuurlijke en volle oogopslag! Kies bijvoorbeeld voor de ‘soft eyeliner’, waarbij de eyeliner een licht ‘schaduweffect’ heeft. Ook een iets bredere eyeliner is mogelijk: met een wat bredere eyelinerlijn accentueren  je ogen . Een ‘wing’ is ook mogelijk. Of wat dacht je van een ’tweekleuren-eyeliner’? De kleuren worden aangepast aan de kleur van je eigen ogen en het resultaat is indrukwekkend!

Wenkbrauwen

Met PMU maak je jouw natuurlijke wenkbrauwen voller, breder, dunner, strakker of donkerder. Ook worden ze gelift. Bij de nieuwe techniek ‘3D-hairstroke’ worden er gepigmenteerde haartjes tussen de (weinig) aanwezige haartjes gezet. Het effect is geweldig: niemand ziet dat die mooie, volle wenkbrauwen door middel van permanente make-up tot stand zijn gekomen. Ook kun je kiezen voor het ‘schaduweffect’, waarmee je wenkbrauwen op een zachte en poederige manier meer dimensie krijgen. Deze techniek is erg mooi als je van jezelf al volle wenkbrauwen hebt. Maar ook wanneer je een lichte huid hebt, met weinig wenkbrauwhaartjes van jezelf, is het effect erg natuurlijk.

De lippen

Door PMU wordt jouw mond verleidelijk en sensueel door die op subtiele en zachte wijze te accentueren. Vrees niet: hierbij krijg je geen hard ’tatoeage’-effect. Je hebt namelijk de keuze uit een subtiel lijntje, het schaduweffect óf een combinatie van beide technieken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van zachte pigmenten in de kleur die bij jouw lippen passen. Ook fijn: eventuele kleine foutjes en oneffenheden in de liplijn worden gecamoufleerd. Breng je ook nog een likje lipgloss aan, dan zijn jouw lippen al helemaal oogverblindend!

Ontmoet PMU-specialist Arina

‘Van oorsprong ben ik geschoold in de beeldende kunsten, en daarbij had ik mij toegelegd op portretschilderen’, vertelt PMU-specialist Arina van praktijk Oculusline. ‘Permanente make-up is daar een verlengde van: mijn kennis over vormgeving en kleuren kan ik perfect combineren in mijn werk. Jou voorzien van een natuurlijk resultaat vind ik het meest belangrijk. Tijdens het intakegesprek houd ik daarom een kleurenanalyse bij je, zodat de make-upkleuren goed passen bij de natuurlijke kleur van jouw haar, ogen en huid. Ga jij ook voor een altijd perfecte uitstraling met PMU? Ik help je graag!’ Wil je meer weten over PMU bij Oculusline? Kijk dan op de website!

Meer weten?

Bij Permanente Make-up Oculusline kan je terecht voor permanente make-up. Arina Aarts van de Vegte kan je wenkbrauwen, mond en ogen voorzien van een mooi laagje make-up.

Oculusline
Cantonlaan 7 | 3742 CH Baarn | 035-5421954 |
arina.jeannette@gmail.com | www.oculusline.nl
Deel dit artikel