Ga jij ook voor perfecte wimpers?

31 oktober 2018
385
384
0

Trrring, tijd om op te staan! Het is ook tijd om koffie te zetten, een ontbijtje in elkaar te draaien, kleding bij elkaar te rapen en óók nog eens je haar en make-up te doen. Die vijf minuten die je dan nog over hebt, zijn nét iets te kort om je wimpers en wenkbrauwen te perfectioneren.

Op elk moment van de dag een mooie oogopslag

Jammer, want jij weet ook hoe sprekend en stralend jouw uitstraling is als je wimpers en wenkbrauwen wél worden benadrukt. Gelukkig bestaan er verschillende oplossingen voor een altijd mooie oogopslag!

Wimperextensions

De naam ‘wimperextensions’ zegt het al: hiermee krijgen je natuurlijke wimpers meer body en lengte. Dit gebeurt door middel van de ‘one by one’-techniek, waarbij de extensions één voor één op de wimperhaartjes worden geplaatst. Of ga voor de Russian Volume-techniek. Hierbij zijn de haartjes dunner en lichter, waardoor er meer extensions worden gebruikt. Zo krijg je dat volle, fluffy effect! Omdat de wimperstyliste rekening houdt met de draagkracht van je wimpers, zijn de extensions niet schadelijk.

Lift je wimpers

Wil je liever geen wimperextensions? Met de Elleebana Lash Lift krijg je een volle, gelifte look. Deze veilige, pijnloze methode is eveneens dé uitkomst als je natuurlijke wimpers niet gepositioneerd zijn als je zou willen, bijvoorbeeld als je, korte, steile of overkrulde wimpers hebt. Ook dit systeem is niet schadelijk voor je wimpers. Sterker nodig: het voedt ze en houdt ze gezond. Niet alleen lijken je eigen wimpers voller en langer, ook kun je er gewoon mee zwemmen, douchen en sporten. Op elk moment van de dag heb jij prachtige lashes!

Mooie wenkbrauwen

Met de Browtastic Henna Brows-techniek worden de meest passende wenkbrauwen gecreëerd met behulp van huidvriendelijke hennaverf. De henna hecht niet alleen op je haartjes, maar ook op je huid. Dit geeft een mooi, diep kleureffect. Omdat de mogelijke hennakleuren van heel donker naar licht gaan, is er altijd een kleur of combinatie die past bij jou! Niet alleen krijgen je wenkbrauwen tijdens de behandeling een mooie kleur, ook worden ze door middel van shapen, waxen, threaden en trimmen in vorm en model gebracht. De verf blijft drie tot vier weken zitten. Tot die tijd hoef jij dus niet meer in alle vroegte in de weer met je wenkbrauwpotloodje!

Meer weten?

Jaella Snels: ‘Na mijn cursus 'one by one' wimperextensions en wenkbrauwen wist ik het meteen: brows en lashes zijn helemaal mijn ding! Ik besloot om me steeds meer te gaan bijscholen door cursussen te volgen en certificaten te halen. Iets wat ik trouwens nog steeds doe, zodat ik up to date blijf. In november 2015 was het dan zover: ik opende mijn eigen salon Jaelzz Brows & Lashes, waar ik me er helemaal op richt om jou het perfecte paar wimpers en wenkbrauwen te geven.

Jaelzz Brows & Lashes
Marktstraat 19C | 5171 GM Kaatsheuvel | 06-13358550 |
info@jaelzz.nl | www.jaelzz.nl
Deel dit artikel