huidveroudering

Ga huidveroudering tegen en geef jouw huid een frisse look

2 januari 2019
460
460
0

Wanneer je ouder wordt, neemt de productie van collageen en elastine, stofjes die zorgen voor stevigheid en elasticiteit, in je huid af. Daarnaast spelen ook andere factoren een rol bij huidveroudering. Denk aan erfelijke aanleg, leefstijl en zonlicht om maar een paar voorbeelden te noemen.

Lijntjes en rimpeltjes verschijnen

Het valt je pas écht goed op wanneer je foto’s van ‘vroeger’ aan het bekijken bent. Wat had je toen nog een mooie, gladde huid. Als je jezelf nu in de spiegel bekijkt, zie je heel iets anders. Lijntjes en rimpeltjes en een huid die slapper wordt. Kon je de klok maar terugdraaien en iets van die natuurlijke schoonheid terugkrijgen.

Je huid een flinke boost geven

De tijd terugzetten lukt niet, maar er zijn wél mogelijkheden om je huid een flinke boost te geven. ‘De Nuovapelle is een apparaat om alle tekenen van huidveroudering effectief te bestrijden’, vertelt huidsalon eigenaresse Jeanette Koeman enthousiast.

Huidveroudering behandelen met softlaser en radiofrequentie

‘De combinatie van een softlaser en radiofrequentie, die elkaar versterken, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de diepere huidlagen. Deze behandeling is uniek in Zuid-Holland. ‘Wij zijn de enige huidsalon in Zuid-Nederland die deze behandeling aanbiedt’, klinkt het niet zonder trots.

Krijg een jonge en frisse look

‘Het beste resultaat bereik je met een kuur van zes behandelingen. Eventueel in combinatie met meso-infusion waarbij we met behulp van trillingen werkstoffen de huid insluizen. Samen met de producten die je meekrijgt voor thuisgebruik geeft dit je huid een fantastische oppepper! Mijn advies is om elke vier à vijf weken terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Op die manier houd je die jonge en frisse look!’

Verhuisd

Huidsalon Jeanette is onlangs verhuisd! Naast de vertrouwde behandelingen op het gebied van huidverbetering, -verjonging en -verzorging kun je er nu ook terecht voor een bezoek aan de huidtherapeut. Zij is twee dagen per week in de salon aanwezig om huidproblemen als pigmentvlekken, couperose en fibromen te behandelen en weg te werken

Meer weten?

Huidsalon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma's om de huid zowel van binnenuit als van buitenaf te verbeteren. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Ben je nieuwsgierig geworden? Jeanette geeft vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

Huidsalon Jeanette
Zonnebloemstraat 50 | 4461 PL Goes | 06-83804644 |
contact@huidsalonjeanette.nl | www.huidsalonjeanette.nl
Deel dit artikel