huidveroudering

Ga huidveroudering te lijf met de Ultraformer!

13 december 2018
298
297
0

Wat vliegt de tijd! Wanneer je jong bent, zou je zo graag ouder willen zijn. Maar voor je het beseft, ben je ineens járen rijker aan levenswijsheid. Dat de tijd niet stilstaat, laat je huid op haar eigen manier aan je weten. Want je wordt helaas niet alleen wijzer naarmate je ouder wordt. Door de jaren heen merk je namelijk dat je huid droger en valer wordt, en dat de fijne lijntjes en rimpeltjes hun intrede doen. Je kunt ervoor kiezen om je neer te leggen bij de veroudering van je huid, maar dit hóéf je niet te doen. En nee: je hoeft voor die mooie, stralende huid niet onder het mes! Kijk mee met de mogelijkheden van de Ultraformer.

Huidveroudering? Doe de check!

Je herkent het vast wel. Toen je twintig was, was je huid nog strak, glanzend en voorzien van een gezond blosje. Maar naarmate de tijd verstrijkt, wordt je huid steeds droger, dunner en slapper. Ook zijn de eerste rimpeltjes en lijntjes te zien. Hoe dit komt? Een verminderde productie van collageen en elastine, waardoor je huid minder stevig en elastisch wordt. Gelukkig is daar de oplossing in de vorm van de Ultraformer, die jouw huid de boost geeft die zij nodig heeft. Op een veilige en effectieve manier wordt het effect van een facelift geëvenaard, zonder dat er ook maar een naaldje, mesje of narcose aan te pas komt!

Heb jij…

  • een verslapte kaaklijn?
  • een losse nek?
  • plooien tussen je neus en lippen?
  • slappe oogleden?
  • hangende wenkbrauwen?
  • een dubbele kin?
  • diepe lijntjes en rimpeltjes?
  • een rimpelig decolleté?
  • een ongelijkmatige huidtint of textuur?
  • grote of opvallende poriën?

De UltraFormer gaat dit allemaal verbeteren!

Hoe het werkt het?

Huidverbeteringsspecialist Lida van der Tas vertelt: ‘Met de Ultraformer worden energiepulsen door middel van ultrageluid op de huid gericht. Deze energiepulsen dringen tot diep in de huid door. De warmte die hierbij vrijkomt, stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen in je huid. Doordat je huid nieuwe collageen gaat uitmaken, wordt je huid langzaam gelift en strakker. Het effect hiervan is al meteen te zien na de behandeling, en werkt na de behandeling nog een paar maanden tot een half jaar door. Ook wordt de structuur van je huid gladder, krijg je fijnere poriën en voelt het behandelde gebied in haar totaliteit er steviger uit. Hallo mooie, gezonde en stralende huid!’

Geen hersteltijd

Lida vervolgt: ‘Een behandeling met de Ultraformer duurt 20 tot 40 minuten. Het huidverbeterende effect is hierna al meteen te zien. Maar hoewel de verbeteringen al meteen te zien zijn, is het effect pas echt optimaal na een periode van meerdere maanden, doordat de aanmaak van het nieuwe collageen tijd nodig heeft. Wel kun je door de lift van je wenkbrauwen meteen genieten van een uitgeruste blik. En in tegenstelling tot de gewone facelift hoeft je huid niet te herstellen, maar kun je gewoon verder met het oppakken van je dagelijkse bezigheden.’

Speciale aanbieding

Normaal betaal je voor een Full Face behandeling (gezicht, hals, onderkin en gelaat) €1295. Maar omdat je deze maand van de exclusieve actie kunt profiteren, betaal je nu slechts € 645! Dus zet jij ook de stap naar weer een mooie, strakke en jeugdige huid? Grijp dan nu je kans!

Voor jou!

Ben je overtuigd en wil je een Ultraformer behandeling ondergaan? Bij Lida van der Tas van Dali Wellness in Zeddam kun je terecht voor deze methode. Maak een afspraak! Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging, afslankmethodes en voedingsadviezen.

Meer weten?

Bij Dali Wellness kun je de volgende behandelingen ondergaan: Plasma-lift, Ultraformer III, Slimline, Hypoxi, Velasmooth, BodySculptor en Anti Cellutis Concept. Eigenaresse Lida van der Tas helpt je graag om op een duurzame en succesvolle manier je gezondheid te verbeteren.

Dali Wellness
’s-Heerenbergseweg 40 | 7038 CD Zeddam | 0314-640743 |
info@dali-wellness.nl | www.dali-wellness.nl
Deel dit artikel