energetisch zelfhealing thereapeut

Ga aan de slag als Energetisch Zelfhealing Therapeut!

28 oktober 2019
1059
1059
10

Krijg je vaak te horen dat je mensen zo op hun gemak stelt? Dat ze hun verhaal goed bij je kwijt kunnen? Merk je dat mensen jou altijd weten te vinden als ze hulp nodig hebben bij het maken van beslissingen of wanneer ze behoefte hebben aan sturing in hun leven? Handel je uit intuïtie, wil je dit verder ontwikkelen en ook andere mensen helpen bij deze ontwikkeling? Ben je gefascineerd door werken met energie, readings en ben je creatief? Droom je ervan om zelf aan de slag te gaan als therapeut? Dan hoeft het niet bij dromen te blijven. Jij kunt namelijk het verschil maken voor mensen met emotionele problemen en fysieke klachten of aandoeningen!

Word Energetisch Zelfheling therapeut

Roep je nog steeds volmondig ‘ja!’ na het lezen van bovenstaande tekst? Dan is een opleiding tot Energetisch Zelfheling Therapeut bij Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn misschien iets voor jou. Als therapeut combineer je bewustzijnscoaching, healing en reading met therapeutische technieken. Het is een effectieve methode om stabilisatie, verbetering of genezing van een uiteenlopende reeks aan klachten te bewerkstelligen.

Wat leer je?

Tijdens de opleiding, die twee jaar duurt, leer je:

  • Hoe je cliënten energetisch en therapeutisch kunt behandelen
  • Hoe je cliënten kunt begeleiden bij het opsporen, transformeren en helen van belemmerende gedachtes, blokkades en neigingen die een gezond en gelukkig leven in de weg staan
  • Hoe je cliënten binnen een programma voor zelfheling kunt begeleiden om zelf een positieve invloed uit te oefenen op alle aspecten van hun leven en gezondheid. Geleide meditatie en visualisatie zijn bewezen technieken om het immuunsysteem en de zelfgenezende vermogens te versterken.

De opleiding

De opleiding tot Energetisch Zelfheling Therapeut bestaat uit verschillende modules en trainingen die opgedeeld zijn in 3 delen. Het eerste blok ga je voornamelijk aan de slag met je eigen bewustwording en proces. Je leert hoe je jezelf kunt kunt bevrijden van gewoontes die een gezond en gelukkig leven in de weg staan. Ook leer je hoe je, door middel van meditatie, visualisatie en oefeningen, je bewustzijn en energie kunt verhogen. In het tweede blok ga je aan de slag met energiewerk en intuïtieve ontwikkeling. Het blok bestaat uit de modules Coaching, Healing, Reading en Mediumschap. Tot slot ga je in het derde blok aan de slag met je therapeutische vaardigheden.

Iets voor jou?

De opleiding tot Energetisch Zelfheling Therapeut is zeker iets voor jou wanneer je:

  • een eigen praktijk wilt beginnen.
  • verdieping zoekt als gevestigde coach, therapeut of healer.
  • werkzaam bent binnen de reguliere zorg en je kennis wilt uitbreiden

Voor de creatieveling

Ben je op zoek naar een uitdaging waarbij je je creativiteit meer kunt laten spreken? Dan is er de opleiding Art en Mediumschap. In deze opleiding leer je om readings en mediumconsulten te geven aan klanten en om demonstraties te geven voor publiek met behulp van kunst. De opleiding combineert op die manier creativiteit, intuïtie en mediumschap.

Voor wie?

De opleiding is bedoelt voor mensen met enige ervaring op het gebied van art en creativiteit en/of reading en mediumschap. Zolang je iets met één van de aspecten hebt, kun je deelnemen aan de opleiding. De opleiding bestaat uit 4 modules van 5 lesdagen, thuisopdrachten met feedback en een privéconsult over je voortgang en mogelijkheden. Je kunt de opleiding in je eigen tempo volgen. Iedereen leert immers op zijn eigen tempo.

Goed om te weten

De modules uit de opleidingen zijn ook apart te volgen als training. Handig als je meer wilt weten over een bepaald onderwerp, je kennis wilt uitbreiden of je geheugen wilt opfrissen!

Bezoek de open dag!

Wil je meer informatie ontvangen over de opleidingen, alvast een introductieles volgen of heb je vragen voor Sandra Valk en haar collega’s? Kom dan gratis langs op de open dag op 8 december. Je maakt kennis met de docenten en natuurlijk ga je ook gelijk aan de slag met geleide meditatie en oefeningen. De open dag is helemaal gratis, maar als je interesse hebt is het wel zo fijn dat je laat weten dat je komt. Opgeven voor de introductieles kan bij Sandra Valk via centrumsensibel@gmail.com. Lees meer over de open dag.

Meer weten?

Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn is opgezet door Sandra Valk. Het spiritueel opleidingscentrum biedt trainingen, opleidingen en consulten aan op het gebied van bewustzijn, healing, mediumschap en energetische therapie. Ook worden er activiteiten aangeboden zoals yoga en spirituele bewustzijnsavonden.

Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn
Johan Jongkindrade 285C | 2908 CC Capelle aan den Ijssel | 010-2280212 | 06-53547643 |
centrumsensibel@gmail.com | www.centrumsensibel.nl
Deel dit artikel