nagels

Frisse handen, mooie nagels

5 december 2018
464
464
1

Jouw handen zijn altijd in beeld, dus het is belangrijk dat ze er goed verzorgd en mooi uitzien. Een manicure is de perfecte manier om je handen en nagels weer in topconditie te krijgen.

Sanne van Tricht

Beste merk voor je nagels

Er zijn verschillende merken die nagellak aanbieden. Toen ik mijn bedrijf startte, heb ik met verschillende merken nagellak en gellak gewerkt, maar ik was daar nooit 100% tevreden over. Tijdens mijn stage had ik al ervaring opgedaan met OPI producten. Ik besefte dat OPI voor mij het beste merk op het gebied van nagels was en was dan ook heel blij dat OPI mijn salon goedkeurde en ik met de producten mocht gaan werken.

Feestelijke kleuren

Het leuke van OPI is dat dit merk regelmatig nieuwe kleuren lak op de markt brengt. Zo zijn er op dit moment veel verschillende feestelijke kleuren voor de nagels. Rond de feestdagen kiezen veel van mijn klanten voor een mooie dieprode kleur met een subtiele glitter. Sommige dames pakken helemaal uit met een mooie opvallende gouden of bronzen glitter om sprankelend het nieuwe jaar in te gaan.

Verzorgende producten

Voor manicure en pedicure gebruik ik alleen producten van OPI. OPI heeft een heel uitgebreid assortiment, dus een ander merk is zeker niet nodig. Naast nagellak en gellak heeft OPI ook heel mooie verzorgende producten voor de huid en nagelriemen. De Pro Spa lijn gebruik ik het liefst. Deze lijn ruikt heerlijk en door de natuurlijke ingrediënten is deze lijn heel verzorgend.

Tips

Vier tips voor mooie handen:

  • Droge handen in de winter? Gebruik zoveel mogelijk handcreme
  • Smeer je handen in voordat je gaat slapen
  • Gebruik een nagelverharder en een nagelriemolie tegen scheurende nagels.
  • Bij zachte nagels is gellak een goede oplossing. De lak dient dan namelijk als versteviging.

Tevreden klanten

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat Health Center Hoenderdaal in Driebergen mij een ruimte aanbood waarin ik mijn eigen schoonheidssalon kon starten. Ik heb wel even getwijfeld, omdat ik het allemaal best spannend vond. Aan de andere kant wist ik dat zo’n kans niet snel opnieuw voorbij zou komen. Uiteindelijk heb ik de sprong gewaagd. Ik heb daar gelukkig nooit spijt van gehad. Het maakt niet uit of ik een gezichtsbehandeling, massage, pedicure of manicure geef: ik vind het altijd leuk om te zien dat mijn klanten tevreden weggaan.

Meer weten?

Bij Wellness by Sanne kan je terecht voor gezichtsbehandelingen, het verven van je wenkbrauwen en wimpers, harsen, voetverzorging, massages en handverzorging

Wellness by Sanne
Hoendersteeg 7 | 3972 NA Driebergen-Rijsenburg | 06-36511312 |
info@wellnessbysanne.nl | www.wellnessbysanne.nl
Deel dit artikel