fitter worden

Fitter worden? Kies voor een personal trainer!

7 februari 2019
291
291
0

Je weet het eigenlijk best. Het zou beter voor je zijn om meer te bewegen, gezonder te eten, vet te verliezen of eindelijk eens aan de slag te gaan met je lichamelijke klachten. Wanneer je jezelf voldoende hebt overtuigd, lukt dat je ook best, voor even. Want al snel verval je in je oude gewoontes. Je blijft steken in dat stukje zelfontwikkeling dat zo veelbelovend begon, maar dat na verloop van tijd weer als sneeuw voor de zon is verdwenen.

Excuusjes

Je hebt waarschijnlijk het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd, maar nog niets helpt. Die oorzaak ligt voor een groot deel in jezelf. Er zijn nu eenmaal momenten zijn dat je de discipline die je jezelf hebt opgelegd niet kunt opbrengen. Als je een rotdag hebt gehad of alles je tegenzit, dan is het gewoon zó lekker om die dikke reep chocola op te eten of dat wijntje te drinken. Daarna voel je je vaak weer schuldig of heb je spijt van je moment van zwakte. En toch ga je een volgende keer net zo gemakkelijk weer de fout in. Wat jij nodig hebt, is een stok achter de deur!

Een trainer motiveert!

Een personal trainer is zo’n ‘stok’ die jou helpt om je doelen te bereiken én het beste uit jezelf te halen. De personal trainer kijkt samen met jou naar jouw persoonlijke situatie, welke doelen haalbaar zijn en maakt een plan op maat. Samen trainen en samen de knelpunten bespreken en één voor één tackelen: dat is de kracht van een personal trainer. De trainer blijft je motiveren, vooral op die momenten waarop jij normaal gesproken al lang weer teruggevallen was. Daardoor leer je om vol te houden, om nieuwe gewoontes aan te leren en deze vast te houden.

Voeding

Jouw personal trainer helpt je om bij deze nieuwe levensstijl ook op je voeding letten. Vet verliezen, spiermassa aankomen, je fit en gezond voelen: hoe werkt dit nou echt in jouw lichaam? Waar is de lijn tussen feiten en fabels? Jouw trainer zal al je vragen beantwoorden en samen met jou streven naar een voedingspatroon dat voor jou werkt!

Personal trainer Rob

Rob van der Velden heeft in 2012 Personal Training Zuid opgericht, om daarmee weer zijn passie op te pakken: Personal Training. Met zijn ruime ervaring in diverse sporten, waarbij hij Nederlands kampioen turnen en Nederlands kampioen kickboksen is geweest, wil hij zijn klanten inspireren en motiveren om een gezonde en sportieve lifestyle na te streven. Training Zuid biedt Personal Training, maar ook ‘small group’ training, met een diversiteit aan disciplines voor jong en oud.

Meer weten?

Bij Training Zuid ben je op het juiste adres om de fitste versie van jezelf te worden! Je kunt kiezen voor personal training of groepslessen. Denk bij groepslessen aan kickboksen, bootcamp, ballet fitness, zaktraining of essentrics.

Training Zuid
Koninginneweg 69 | 1075 CH Amsterdam | 06-55855860 |
letsgo@trainingzuid.nl | www.trainingzuid.nl
Deel dit artikel