fit

Fit voor de zomer in slechts 30 minuten fit!

10 april 2019
686
685
7

De dagen worden langer en warmer: de zomer is in aantocht. Ben jij er al helemaal klaar voor? Of ben je nog niet toe aan zon, zee en strand en voel je je nog comfortabel in een lekkere trui? Het kan zijn dat je nog een paar kilo wilt afvallen om die mooie jurkjes weer uit de kast te trekken. Maar alleen al bij het idee van de sportschool word jij niet gelukkig: je voelt je vaak niet op je gemak tussen al die fitte vrouwen op de loopband of die krachtpatsers bij de fitnessapparaten. Veel vrouwen herkennen zich in dit gevoel en blijven liever thuis. Steeds vaker worden daarom sportscholen speciaal voor vrouwen geopend. Zo'n sportschool biedt een veilige omgeving voor vrouwen van alle leeftijden die in een vrije omgeving willen trainen. Iets voor jou?

Word fit! Circuittraining

Eén van de trends in de wereld van sport is circuittraining. Circuittraining is een effectieve manier om het sporten op te pakken en sneller fit te worden en als je wilt af te vallen. Bij deze vorm van training werk je zowel aan je conditie als aan het verbeteren van je kracht. Je wisselt na korte sets, van 45 seconden, tussen steps en apparaten. De training is tijdbesparend want je bent maar zo’n 30 minuten bezig met één sessie. Omdat je geen rustmomenten tussen de sets hebt, is de training erg effectief en zie je al bij twee keer trainen per week snel resultaat.

Sporten

Wist je dat sporten…
… energie geeft?
… depressies vermindert?
… stress vermindert?

Voor élke vrouw

Een speciale sportschool voor vrouwen én circuittraining gecombineerd: dat is de unieke concept van sportschool Fit4lady Alkmaar! In deze vrouwensportschool kun je onbeperkt circuittraining volgen met behulp van een personal trainer. Deze circuittraining is bedoeld voor iedere vrouw. Het maakt niet uit of je 17 of 84 jaar bent, of je superfit bent of dat je al jaren geen sportschool meer van binnen hebt gezien! Iedereen heeft haar eigen uitdaging, dus je kunt sporten op je eigen niveau. Verder werken de apparaten op luchtdruk. Dit houdt in dat hoe meer kracht jij geeft, hoe zwaarder de training wordt. Deze manier van trainen geeft weinig kans op blessures én weinig kans op spierpijn. Voor je het weet ben ook jij deze zomer op je best!

Veel afwisseling

‘Fit4lady is een gezellige sportschool met een prettige sfeer en heeft trainsters die je goed motiveren! De coachingsgesprekken zijn prettig want zo blijf je op de hoogte van je vooruitgang. Ook de training zelf vind ik erg leuk, aangezien er veel afwisseling is. Het is meer dan alleen maar met gewichten trainen!’ – Lucia

Meer weten?

Bij Fit4lady ben je aan het juiste adres voor training, persoonlijke coaching en buikspiertraining.

Fit4lady Alkmaar
Winkelwaard 481 | 1824 HX Alkmaar | 072-5208930 |
alkmaar@fit4lady.nl | www.fit4lady.nl
Deel dit artikel