fashion

Fast Fashion: altijd iets verassends voor jou!

29 juni 2018
454
453
0

De kledingexperts bij Studio MO zijn echte trendspotters. De collecties worden wekelijks aangevuld met nieuwe stukken. Deze worden ingekocht in de grote modesteden Florence, Parijs, Berlijn én in ons eigen Amsterdam. Je kunt kiezen uit een reeks mooie modemerken, waaronder Maison Scotch, Ambika, Perla Nera, Hailys en het nieuwe, op Ibiza geïnspireerde NKN Nekane.

Fijn geprijsd

Hoewel de kleding best een dure uitstraling heeft, is alles wat in de winkel hangt fijn geprijsd. Voor alles geldt wel: wees er snel bij! Want met het héél snel wisselende aanbod is er een grote kans dat dat mooie jurkje of dat stoere jasje al weg is vóórdat je met je ogen hebt kunnen knipperen. Hoe dan ook: met deze fast fashion zit er altijd iets verrassends voor jou bij!

Trends

De fashionexperts bij Studio MO zorgen er dus voor dat de winkel volhangt met de laatste trends. Denk aan een oversized jeansjasje met flamingo-opdruk of een gehaakte bohemien poncho. Natuurlijk ontbreekt de luipaardprint ook niet. Of maak jezelf helemaal festival-ready met een off-shoulderjurk en een grote zonnehoed. En wil je meedoen met de opvallende sneakerhype? Dan zit je hier helemaal goed!

Van top tot teen

Wees niet bang: ook als je meer een liefhebber bent van een rustige, klassieke stijl kun je slagen. Omdat je bij Studio MO ook terecht kunt voor accessoires en schoenen, kun je jezelf van top tot teen in een nieuwe outfit hullen. Zoek je iets voor een speciale gelegenheid of twijfel je over een bepaalde look? De enthousiaste en vriendelijke fashionexperts denken graag met je mee!

‘Top!’

Saskia: ‘Ik ben net wezen shoppen en weer fantastisch geholpen. De experts van Studio MO kijken wat bij je past. Ze pakken nét iets anders uit de rekken, maken leuke setjes en laten je met een superlekker gevoel de winkel uitgaan. Met persoonlijke aandacht, oog voor detail en verstand van zaken. In één woord: top!’

Meer weten?

Bij deze hippe fashionwinkel voor vrouwen laat je je iedere week opnieuw verrassen door het nieuwste op modegebied. Je hebt keuze uit een reeks mooie merken, waaronder Maison Scotch, Ambika, Perla Nera, Hailys en het nieuwe, op Ibiza geïnspireerde NKN Nekane.

Studio MO
Lange Baan 17 | 2632 GC Nootdorp | 015-3618515 |
info@studio-mo.nl | www.studio-mo.nl

Willemstraat 4 | 2282 CC Rijswijk | 070-4150939

Deel dit artikel