Moeder-Natuur

Ervaar de schoonheid van Moeder Natuur!

19 november 2018
514
513
4

Naast organisch eten zijn steeds meer consumenten zich ervan bewust dat het ook belangrijk is om pure huid- en haarverzorgingsproducten te gebruiken. Organique Cosmetics, hét ecologische cosmeticamerk voor wellness- en schoonheidsproducten, lanceert nu in Nederland een uitgebreide haar- en huidverzorgingslijn.

Gezonde huid met Moeder Natuur

De producten van Organique Cosmetics worden uitsluitend vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten vanuit verschillende delen van de wereld. De producten van Organique Cosmetics zijn met de hand gemaakt, zodat de kwaliteit en samenstelling wordt gewaarborgd. Organique Cosmetics kiest bewust voor volledig natuurlijke en biologische pure extracten die de vitaliteit én het algehele welzijn van zowel body als mind effectief bevorderen. Moeder Natuur biedt immers alle ingrediënten voor een gezonde huid!

Van binnen én buiten stralen

De diverse lijnen bevatten producten voor het gezicht, lichaam, haar en huid. De heerlijke geuren zorgen niet alleen voor een luxegevoel, maar bevatten ook ingrediënten die verkwikkend, opwekkend ontspannend werken. Je straalt van binnen én van buiten. Ervaar met Organique Cosmetics het ultieme spa-gevoel, thuis in jouw eigen badkamer. De hoogwaardige formules bestaan uit biologische botanische extracten die de huid intens voeden en jeugdige vitaliteit geven.

Niet op dieren getest

Organique Cosmetics zijn vrij van parabenen, sulfaten, petro-chemicaliën, synthetische ingrediënten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, parfum en GMO’s. Tevens worden de producten niet op dieren getest.

Moment van ontspanning

Voor een ontspannende behandeling en een passend huidadvies kun je terecht bij Magdalena Herwig van Beauty Organique. Magdalena: ‘In 2007 ben ik als schoonheidsspecialiste gestart met een eigen salon voor schoonheidsbehandelingen en pedicure. Mocht je een gezichts- of lichaamsbehandeling boeken bij Beauty Organique, dan kun je erop rekenen dat je in de watten wordt gelegd. In deze drukke tijd bied ik je de ruimte en de tijd voor een moment van ontspanning. Jouw huid vaart er wel bij, waardoor je er na een bezoek aan de salon weer stralend uitziet. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om de comfortabele en ontspannen sfeer te proeven.

Passie voor natuurlijke producten

Mijn passie voor natuurlijke producten vind je terug in de huidverzorgingsproducten en de behandelingen in de salon. Mooie resultaten en tevreden reacties behaal ik met de verzorgende producten van onder andere Organique Cosmetics, die ecologisch en vrij van chemicaliën zijn. Tijdens onze afspraak vind ik het belangrijk om de tijd te nemen voor het bepalen van de juiste behandeling en productkeuze. Op basis van mijn advies kun je de producten aanschaffen voor thuisgebruik. Zo geniet je niet alleen tijdens de behandeling, maar ook bij jou thuis van de weldadige producten.’

Meer weten?

Beauty Organique heeft een passie voor natuurlijke producten. Deze vindt u terug in de huidverzorgingsproducten en de behandelingen in de salon. Mooie resultaten en tevreden reacties behaal ik met de verzorgende producten van onder andere Organique Cosmetics, ecologisch en vrij van chemicaliën.

Beauty Organique
Loevesteinlaan 238 | 2533 BA Den Haag | 070-3099000 |
| www.beautyorganique.nl
Deel dit artikel