wenkbrauwen

‘Elke wenkbrauw die ik onder ogen krijg, is weer anders’

12 december 2018
208
208
0

In 2016 ben ik Jazzle Beauty gestart, na een ziekenhuisopname van 6 weken en een zoontje dat prematuur ter wereld is gekomen. Aangezien ik een trauma heb overgehouden na de opname, had ik heel erg het gevoel dat ik iets voor mezelf moest zoeken waar ik mijn ei in kwijt kon.

Kim Tocino

Opleiding volgen

Ik dacht: ‘Weet je wat? Ik ga een opleiding in wimperextensions volgen, zodat ik mijn vriendinnen af en toe kan voorzien van mooie wimpers.’ Maar al na een half jaar zat ik onbewust op een eigen locatie, omdat het te druk werd thuis en mijn gezin er ‘last’ van kreeg… Zonder dat ik er erg in had, werd ik in een onderneming gezogen die nu is wat die is: ontzettend leuk! Zelf kwam ik van de Marechaussee op Schiphol en ben van een mannenwereld in een vrouwenwereld beland. Het houdt me in evenwicht!

Passie voor wenkbrauwen

Helaas is mijn start qua opleiding niet goed geweest en ben ik veel masterclasses en verschillende opleidingen gaan volgen bij WimperXL in Katwijk. WimperXL staat voor samenwerken in deze branche. Ik heb dezelfde gedachte en hetzelfde gevoel! Samen sta je sterk. Zo is Corine dus ook 2 jaar geleden Browtycoon (voorheen Browtastic) gestart. Ik heb deel mogen uitmaken van het trainersteam in Katwijk. Ik ben begonnen met wimpers, maar al snel merkte ik dat mijn grootste passie wenkbrauwen zijn.

Uitdaging

‘Brows speak louder than words’ en dat vind ik supermooi om te zien! Elke wenkbrauw die ik onder ogen krijg, is weer anders en het is mijn uitdaging om het beste eruit te halen. Prachtig vind ik het als mijn klanten blij en met mooi geshapete brows de deur uit gaan!

Social Media

Ik volg social media op de voet om alle nieuwtjes rond wenkbrauwen en wimpers te volgen, want deze branche blijft zich constant verder ontwikkelen. Zo ook de browmapping. Deze techniek heb ik mij eigen gemaakt, met als gevolg dat ik volgend jaar verschillende trainingen mag geven door het hele land.

Populairste behandelingen

Op dit moment zijn de brows en de lash lift de populairste behandelingen die uitgevoerd worden. Zelf ben ik trainer van het merk Mrs Lash lift, net nieuw op de markt, maar een super product om mee te werken.

Ondernemen

Ik ben er heel trots op dat mijn bedrijf is gekomen tot waar het nu is. Nooit verwacht en gedacht! Ik blijf groeien en zolang die groei blijft komen, ga ik door! Maar ook zolang mijn gezin erachter blijft staan. Ondernemen doe je niet in je eentje en kan alleen als je achterban sterk in de schoenen staat!

Meer weten?

Bij Jazzle Beauty kan je terecht voor verschillende wimperextension behandelingen, wenkbrauwbehandelingen en permanente make-up

Jazzle Beauty
Herculesstraat 31 | 1812 PD Alkmaar | 06-43020796 |
| www.jazzlebeauty.nl
Deel dit artikel