permanente make-up

Elke dag op je best met permanente make-up

6 september 2018
478
477
0

Mooie wenkbrauwen kunnen wonderen doen voor je uitstraling. Maar helaas heeft niet iedereen van nature mooie, goedgevormde wenkbrauwen. Door overmatig epileren of wanneer je van nature weinig wenkbrauwen hebt, biedt permanente make-up de uitkomst. Wil je vollere maar toch natuurlijk uitziende wenkbrauwen? Dat kan met PMU!

Permanente make-up

Permanente make-up is dé manier om je eyeliner en lippen altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht (geen ‘blotebillengezicht’), en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon, omdat deze make-up niet uitloopt.

Huidvriendelijke kleurstof

Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.

Medische permanente make-up

Permanente make-up kan ook een uitkomst zijn wanneer je borstkanker hebt gehad en je wenkbrauwen zijn uitgevallen. Bovendien kunnen met permanente make-up een nieuwe tepel en tepelhof gepigmenteerd worden.

Tepelhofcorrecties

Instituut Jossy van der Zwan is gespecialiseerd in het aanbrengen van tepelhofcorrecties. Eigenares Felisitie van der Plas: ‘Ik begin altijd met een intake. De nieuwe borst moet eerst goed genezen zijn. Voor de juiste plaats van de tepel is het heel belangrijk om goed naar de gezonde borst te kijken. Bij iedereen zit de tepel namelijk op een andere plek en daarom moet ik deze goed vergelijken met de andere borst. Maar behalve naar de tepel kijk ik ook naar andere kenmerken. Als de klant een huid heeft met veel sproetjes, breng ik die ook op de nieuwe borst aan.’

3D-effect

Felisitie: ‘Wij werken voor het aanbrengen van de nieuwe tepel met de 3D-pigmenttechniek. Door met verschillende kleuren te werken, kunnen wij zorgen voor optische hoogteverschillen. Het lijkt net alsof de tepel en de kleine bobbeltjes op de tepelhof uit de huid omhoogkomen. Over het algemeen gaan er vier behandelingen overheen voordat de tepel en tepelhof helemaal perfect zijn. Wij adviseren altijd om na twee jaar weer terug te komen om de permanente make-up weer even mooi te laten opfrissen.’

Meer weten?

Instituut Jossy van der Zwan is al meer dan 40 jaar een begrip in Zoetermeer. De combinatie van kwaliteitsproducten van diverse gerenommeerde cosmeticahuizen, 40 jaar ervaring in het schoonheidsverzorgingsvak en de persoonlijke aandacht die ze je geven, staat garant voor een optimaal resultaat.

Instituut Jossy van der Zwan
Blauwroodlaan 38 | 2718 SJ Zoetermeer | 079-3620055 |
| www.jossyvanderzwan.nl
Deel dit artikel