acne

‘Eindelijk geen last meer van acne!’

5 december 2019
233
232
0

'Toen ik in de puberteit ontzettend last kreeg van acne, vond ik dat natuurlijk verschrikkelijk.', vertelt Ellen. 'Ik veranderde van een spontaan en open meisje in een onzekere puber. Ik verstopte mijn huid onder dikke lagen foundation die, zo weet ik nu, een paar tinten te donker was en had altijd het gevoel dat mensen naar me keken. Ik durfde niet over mijn onzekerheid te praten en als mijn moeder aanbood om met me naar de dokter te gaan, sloeg ik dat geïrriteerd af. Ik dwong mezelf de puberteit uit te zitten, want daarna zou het wel over gaan!'

Extreme acne

‘Toen ik 20 werd en mijn huid nog steeds vaker niet dan wel werd ontsierd door extreme acne, begon ik te vermoeden dat er misschien toch meer aan de hand was. Daarbij werd mijn huid alleen maar slechter door alle foundation die ik er altijd op smeerde. Ik nam toch de stap om naar de dokter te gaan en kreeg een chemisch middeltje voorgeschreven dat het probleem zou oplossen. Helaas hielp het niets.’

Onzeker

‘Vanaf dat moment probeerde ik alles dat ik kon vinden om van de acne af te komen, maar iedere keer liep het uit op een teleurstelling. Inmiddels had ik mijn opleiding als docent Nederlands afgerond en stond ik dagelijks voor de klas. Hoewel ik het niet liet merken, voelde ik me ontzettend onzeker. Iedere dag werd ik aangestaard door een groep mensen en constant was ik me bewust van mijn huid. Was er dan écht geen oplossing?’

LED-therapie

‘Via een vriendin hoorde ik over de behandelingen bij Schoonheidssalon Prinsenhuys. Ik maakte een afspraak en tijdens de intake legde Joyce vertelde Joyce me over de Déesse Led-therapie. Deze behandeling kan worden ingezet voor bestrijding van acne. Tijdens de behandeling wordt door middel van LED, celdeling en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Ook worden weefsels gerepareerd. Het is een intensieve behandeling met verschillende fasen, maar na de intake had ik gelijk veel vertrouwen in de uitkomst en dat bleek terecht!’

Productadvies

‘Ik koos ervoor om de behandeling in kuurverband, in totaal 10 behandelingen, te volgen, maar zag al na een paar behandelingen ontzettend veel verbetering! Mijn huid werd rustiger en littekens, die in de loop der jaren zijn ontstaan, werden oppervlakkiger. Gelijk voelde ik me zekerder en ik had minder de neiging om mijn gezicht te verstoppen. De behandeling ging gepaard met uitgebreid productadvies voor thuis, zodat ik ook daar verder kan werken aan mijn herstel.’

Aanrader

‘Ik ben nu bijna aan het einde van de kuur en ben ontzettend tevreden. Het resultaat is nog veel beter dan ik van te voren had verwacht. De salon is ook ontzettend prettig en fijn en Joyce is erg professioneel en vriendelijk. Ze leeft met me mee en is zelf ook hartstikke blij met het resultaat, dat is zo leuk om te merken. Ik raad iedereen deze ervaring aan!’

Meer weten?

Bij Schoonheidssalon Prinsenhuys kun je terecht voor schoonheidsbehandelingen, huidverbetering, acnebehandelingen, micro-needling, harsbehandelingen, wimperextensions en manicures.

Schoonheidssalon Prinsenhuys
Prinsegracht 75A (aanbellen bij 75B) | 2515 EX Den Haag | 06-88808628 |
salonprinsenhuys@gmail.com | www.salonprinsenhuys.nl
Deel dit artikel