Pigmentvlekken

Effectief pigmentvlekken aanpakken

20 november 2018
572
571
0

Pigmentvlekken vormen een veel voorkomend huidprobleem. Je kunt ze niet alleen krijgen als gevolg van zonschade, maar ook onder invloed van hormonen (‘zwangerschapsmasker’) of door huidveroudering (‘ouderdomsvlekken'). Pigmentvlekken worden ook wel de 'nieuwe rimpels' genoemd.

Behandeling pigmentvlekken

De behandeling van pigmentvlekken gebeurt veelal met een laser De vlekken zijn daarmee echter niet gemakkelijk weg te krijgen. Bovendien kunnen behandelingen met laser, als neveneffect, heftige ontstekingsreacties veroorzaken, die weer kunnen leiden tot nieuwe pigmentvlekken.

Vlekken effectief aanpakken

Beauty Management heeft in Nootdorp de primeur met de nieuwe pigmentbehandeling van MeLine. Eigenaar Helga Sierat: ‘Pigmentvlekken vormen een veel voorkomend probleem, en met MeLine kunnen we daar nu écht wat aan doen! Deze behandeling is de eerste en de enige die vlekken op de huid effectief aanpakt. De producten bevatten de juiste werkstoffen, waaronder tranexaminezuur, om het pigment effectief aan te pakken. Gemiddeld kunnen we 95% van de vlekken verwijderen. Deze worden door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Het resultaat is een mooie en egale huid. De MeLine-behandeling is de enige die op een huidverbeterende manier werkt, en die het probleem bij de bron aanpakt.’

Voor elk huidtype

Helga vervolgt: ‘Het mooie van de behandeling is dat die geschikt is voor mannen en vrouwen, en voor elke huidskleur. Bovendien kun je er zowel kleine als grote oppervlakken mee aanpakken, en dat op elk lichaamsdeel, op het gezicht of op het lichaam, dus ook vlekken in de hals of op het decolleté.’

Kuur

De behandeling moet in kuurverband ondergaan worden. Er zijn minimaal drie behandelingen nodig in een periode van ongeveer 6 weken, waarbij de cliënt ook thuis moet werken aan huidverbetering door middel van de voorgeschreven producten. En de cliënt moet natuurlijk voorkomen dat er nieuwe huidbeschadigingen ontstaan. Soms is één kuur voldoende, maar de kuur kan ook jaarlijks herhaald worden voor een blijvend resultaat.

Meer weten?

Beauty Management in Nootdorp is gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging, maar biedt ook pedicurebehandelingen, afslanken en figuurcorrectie.

Beauty Management
Drafbaan 18 | 2632 GB Nootdorp | 015-3100874 |
info@beautymanagement.nl | www.beautymanagement.nl
Deel dit artikel