injectables

Eerste hulp bij huidveroudering!

8 januari 2019
362
361
0

Nu het winter is, blijf je maar al te graag in je warme bed liggen. Niet eens alleen omdat het buiten ijskoud is. Als je eerlijk bent, komt het ook door iets anders. Het vermoeide hoofd dat jou vanaf de andere kant van de spiegel aanstaart, geeft jou nou niet dat 'wauw'-gevoel. Herken je dat? Nu je geen gezond zongebruind kleurtje meer hebt, vallen die lijntjes, rimpeltjes en slappe, vale huid je steeds meer op. Gelukkig: er zijn methoden om weer met een prachtige, uitgeruste en frisse uitstraling de deur uit te gaan!

Injectables

‘Als je ouder wordt, verliest je huid aan volume,’ weet Alice, de eigenaresse van BodyRestyle Eindhoven. ‘Hierdoor krijg je last van zichtbare rimpeltjes en lijntjes, zoals de lijntjes bij je mond, dunnere lippen en plooien bij je neus. Helaas is het verouderingsproces niet tegen te gaan, maar met de juiste methoden is het wél te vertragen. Dit kan met behulp van injectables.’

Weer mooie lippen

‘Ook je lippen verliezen volume naarmate je ouder wordt. Daar is met behulp van injectables wat aan te doen. Door kleine prikjes in je huid met behulp van de Mesogun worden werkstoffen je huid ingesluisd. Hierdoor wordt er hyaluronzuur in je huid gebracht, een natuurlijk bestanddeel van je huid dat zorgt voor soepelheid en een goede vochtbalans. Hierdoor krijg je weer mooie, volle lippen!’

Weg met rokerslijntjes

Heb jij last van die verticale lijntjes boven je mond? Deze heten ook wel ‘rokerslijntjes’, en doen je ouder lijken dan je daadwerkelijk bent. Met behulp van een hyaluronfillers verdwijnen rokerslijntjes als sneeuw voor de zon, en krijg je weer een mooie, stevige huid.

Fisse en jonge uitstraling

Stoor jij je aan de plooien die van je neus naar de zijkant van je mond lopen? Ook deze kan goed worden behandeld met injectables. Deze zorgen ervoor dat je huid wordt gestimuleerd tot het aanmaken van collageen, waardoor je weer een frisse en jonge uitstraling krijgt.

Acnelittekens

Zijn er zichtbare acnelittekens in je gezicht te zien? Deze hoef je niet te accepteren! Met de hyaluronfiller worden de deukjes en littekens die de acne heeft achterlaten zodanig opgevuld dat ze nagenoeg niet meer te zien zijn. Omdat de filler ook hydraterend werkt, gaat je huid weer stralen!

In vertrouwde handen

Bij de laagdrempelige salon BodyRestyle Eindhoven ben je op de juiste plek om je uitstraling in haar geheel te perfectioneren. Wat wat wil jij: je uitstraling wat opfrissen door middel van injectables, of je richten op anti-aging met bijvoorbeeld de HiFu? Als je hetzelfde effect wilt van een liposuctie, maar niet onder het mes wilt, dan is de vetbevriezingsmethode geschikt voor jou. Het deskundige personeel staat ook voor je klaar om jou die wimpers en wenkbrauwen van je dromen te geven, of om jouw gebit middels de Hollywood Intensive-behandeling wel 10 tot 20 tinten lichter te maken.

Meer weten?

Bij BodyRestyle Eindhoven ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten behandelingen: tanden bleken, vetcelbevriezing, tattoo verwijdering, IPL, Fish Spa, Lipo Laser, HiFu en wimperextensions.

BodyRestyle Eindhoven
Schootsestraat 91 | 5616 RC Eindhoven | 06-14476411 |
info@bodyrestyle.nl | www.bodyrestyle.nl
Deel dit artikel