lingerie

Een zwoele zomer met prachtige lingerie

10 juli 2018
832
831
0

Natuurlijk heb jij je zomergarderobe al helemaal summerproof gemaakt: mooie (strapless) jurkjes en tops in luchtige en lichte stoffen. Maar datgene wat je ónder je zorgvuldig uitgekozen kleding draagt, is natuurlijk ook aan modetrends onderhevig. Spiek je mee?

Speelse twist

Binnen het mooie, romantische merk Marie Jo is de ‘Avero’ al járen een succesvolle lijn. De combinatie van madeliefjesbroderie en een ruitjesmotief geven de lingerie een speelse twist. Ook is de lingerie prettig draagbaar. De ‘Avero’ beha’s zijn er in verschillende kleuren, waaronder het pittig blauwe ‘Skyfall Blue’. Probeer deze kleurvariant eens en sta versteld hoe deze kleur jouw zongebruinde huid nóg bruiner doet lijken. Meer liefhebber van rustige tinten? Dan ga je voor poederroze, klassiek zwart of maagdelijk wit.

Sexy Silhouet

Natuurlijk wil jij je vrouwelijkheid benadrukken. Daarom zweer jij al járen voor een de altijd-goede beugelbeha of voor een liftende cup die je borsten voor het grootste gedeelte bedekt. Hoogste tijd om eens kennis te maken met het verleidelijke ‘balconette’ model! Door de horizontale belijning wordt je boezem op sensuele wijze gelift. Een beetje te vergelijken met dames met een volle buste in klassieke kostuumdrama’s. Práchtig dus voor onder een top met een lager rond of vierkant decolleté.

Comfort

Gelukkig: het comfort van de hedendaagse balconettebeha is absoluut niet te vergeleken met de lingerie van járen geleden. De beugel is wat wijder en biedt extra steun, zonder in je borst te snijden.

Summerproof!

In de zomer benadruk je vrouwelijkheid met kleding die wat meer huid laat zien, zoals een strapless jurk of een off shoulder top. Hier past de zomerlingerie zich op aan. Kies voor een strapless beha bijvoorbeeld, of een beha waarvan de bandjes ook om je hals te dragen zijn. Ideaal voor als je naar een feestje gaat en een mooie top of jurk wilt dragen met blote rug!

Vakkundig advies

Jouw hart gaat vast ook sneller kloppen van al dit moois. Maar misschien twijfel je over welk model het beste bij jou staat of welke maat je precies nodig hebt. Geen probleem: bij Christianne Lingerie ben je aan juiste adres voor een professioneel lingerieadvies. De dames in de zaak weten precies welke lingerie jouw mooiste lichaamsdelen benadrukt en welke pasvorm voor jou geschikt is.

Rijk aanbod

Laat je verrassen door het rijke aanbod met verschillende prachtmerken als Marie Jo, Prima Donna, Chantelle, Simone Pérèle, Felina en Anita. Of je nou op zoek bent naar een basic setje of naar iets speciaals en ultiem vrouwelijks: er zit altijd iets voor jou bij!

Meer weten?

In lingeriebedrijf Christianne Lingerie helpen moeder Ans en dochter Christianne met hun team vrouwen aan passende lingerie. In de winkel is een ruim assortiment lingerie, bad- en nachtmode te vinden. Merken die verkocht worden zijn: Marie Jo, PrimaDonna, Chantelle, Felina en Simone Pérèle.

Christianne Lingerie
Deel dit artikel