make-up

Een workshop mindful make-up samen met je vriendinnen!

21 maart 2019
583
584
13

Viert je beste vriendin binnenkort haar vrijgezellenfeestje, of wil je gewoon iets gezelligs doen met je vriendinnen? Of zoek je nog een teambuildingsactiviteit die je samen met je collega's kunt doen? Denk er dan eens aan om samen een mindful make-up workshop te volgen!

Make-up workshop

Samen experimenteren met allerlei verschillende soorten make-up en technieken. Allerlei looks ontdekken die jullie verrassend goed staan. Ondertussen lekker kletsen, lachen en genieten van een hapje en een drankje, terwijl jullie make-up tips krijgen van de echte beroepsvisagisten. Klinkt niet verkeerd, toch? Maar de make-up workshop bij Studio New Look biedt nóg meer!

Mindful make-up

Make-up gaat namelijk over véél meer dan er mooi uitzien. Het is ook een manier om je vanbinnen goed te voelen. Want echte schoonheid zit vanbinnen! Jij en je vriendinnen herkennen het vast wel. Soms worstel je met je uiterlijk: je bent niet tevreden over je huid, de grootte van je neus of de rimpeltjes bij je ogen. Maar het is echt zo: die onzekerheid en ontevredenheid komt van binnenuit. Jij en je vriendinnen zien niet in hoe mooi jullie in werkelijkheid zijn. Natuurlijk geven jullie elkaar wel complimentjes, maar die beklijven niet. Merk jij nou bij jezelf dat je erg kritisch bent over je uiterlijk, dan is het zaak om eerst te werken aan zelfacceptatie. Dat is de eerste stap naar natuurlijke schoonheid!

Tijd voor je innerlijke schoonheid

Als visagiste, holistisch gezondheidstherapeute en als massagetherapeute wil ik vrouwen helpen bij de innerlijke reis naar zelfacceptatie. Omdat ik geloof in ’the inner spirit of beauty’, geef ik vrouwen veel handvatten die hen helpen bij het (her)ontdekken van hun schoonheid. Tijdens de workshop geef ik daarom tips hoe jullie je kunnen opmaken, zonder dat hierbij je schoonheid verloren gaat.

Hoe verloopt de workshop precies?

Jij en je vriendinnen worden ontvangen met een lekker drankje. Na een warm welkom en een korte inleiding, geef ik jullie een kort vragenformulier. Na het invullen volgt er een groepsreflectie. Daarna is er tijd voor een mindful meditatiesessie, die onder begeleiding plaatsvindt. Door middel van kleine oefeningen leer je jezelf beter ‘zien’ en accepteren. Vervolgens ga je vanuit je gevoel en hart aan de slag met alle stappen voor een mooie make-up look. Door vanuit ‘rust’ te werken en naar jezelf te kijken, kom je tot de mooiste verbinding met jezelf en kan je weer gaan stralen! Met een prachtig opgemaakte look en met meer rust en innerlijke acceptatie gaan jullie weer naar huis.

Ontspannen setting

Je kunt ervoor kiezen om de workshop gewoon bij je thuis te volgen. Dit is geschikt als je met een grote groep (10 of meer) personen bent. Ben je met zijn tweeën? Dan kun je de workshop ook op locatie volgen, in mijn studio. Wees niet bang: deze locatie is minstens zo ontspannen en gezellig als thuis! Naast het krijgen van make-up tips, is er ook ruimte voor genoeg gezelligheid, boeiende gesprekken en vragen.

Goed om te weten

Je hoeft helemaal niets mee te nemen, want alles staat al voor je klaar: spiegels, kwasten en make-up. Je bent er natuurlijk wel vrij in om eigen make-up spullen mee te nemen. Zo leer je hoe je deze het beste aanbrengt bij jezelf. Handig voor als je bijvoorbeeld net een mooie highlighter hebt aangeschaft, maar twijfelt waar je deze het beste aanbrengt voor het mooiste resultaat. Of voor als je wilt weten hoe je zelf met een wenkbrauwpotlood een volle look creëert. Neem het allemaal gerust mee, dit is je kans om tips van de echte experts te krijgen!

Vrijgezellenfeest

Verras je beste vriendin of zus die binnenkort gaat trouwen met een workshop Vrijgezellen Make-up Party van Studio New Look. De bruid wordt verrast met een unieke supriseparty. Wat lijkt je leuk? Een jaren ’20 of ’80 thema, of een thema als smokey eyes? Tijdens de workshop leren jullie hoe je jezelf het mooiste kan opmaken. Meerdere visagie-onderwerpen zullen aan bod komen: van camouflage en foundation, tot wenkbrauwen en oogmake-up.

Over Studio New Look

Lijkt het jou ook leuk om samen met je vriendinnen of collega’s een make-up workshop te volgen? Bij Studio New Look zijn veel mogelijkheden! Je bent bij mij eveneens aan het juiste adres voor alles rondom beauty en make-up, maar ook spiritualiteit in combinatie met make-up. Ik ben visagiste, holistisch gezondheidstherapeute en massagetherapeute en ik help je graag bij het laten stralen van jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid. Je kunt er terecht voor visagieopleidingen, workshops visagie, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, massages, make-upadvies, bruidsvisagie en nog veel meer. Kijk eens op www.studionewlook.nl voor alle mogelijkheden! Of bel via 06-51887959.’

Meer weten?

Studio New Look in Haarlem bestaat sinds 1992 en is ontwikkeld door Miranda van Altena. Je kunt hier terecht voor make-up behandelingen, workshops visagie, bruidsmake-up, wimperextensions, teenage make-up party’s, vrijgezellenfeesten en make-up advies.

Studio New Look
Spaansevaartstraat 12 | 2022 XD Haarlem | 06-51887959 |
info@studionewlook.nl | www.studionewlook.nl
Deel dit artikel