voetmassage

Een voetmassage: gewoon omdat jij en je voeten dat verdienen

18 juni 2019
386
385
0

Je staat er vast niet bewust bij stil, maar elke dag krijgen je voeten heel wat te verduren. Ga maar na: misschien draag jij vaak hoge hakken naar je werk, of heb je een baan waarbij je lange tijden moet lopen of staan. Of misschien doe je aan een sport waarbij je voeten intensief belast worden. Daarbij heb jij je voeten sowieso hard nodig in je dagelijkse leven. Immers: elke dag leg je als het ware een hardloopwedstrijd af, met als tussenstops je werk, de school van je kinderen, de supermarkt, de sportschool en het thuishonk. Na zo’n drukke dag ben je niet alleen moe. Ook aan je voeten merk je dat zij heel wat hebben moeten doorstaan - deze voelen namelijk pijnlijk aan. Om ervoor te zorgen dat jij je drukke leven kunt volhouden, zónder voetklachten, kan een beetje extra liefdevolle aandacht voor je voeten helemaal geen kwaad. Kies eens voor een welverdiende voetmassage!

Voetmassage: goed voor de gezondheid

Niet alleen helpt een voetmassage om eventuele (spier)pijnen in je voeten te verlichten. Een voetmassage is een boost voor je totale lichamelijke én mentale gezondheid. Het masseren van je voeten doet de doorbloeding verbeteren. Hierdoor krijgen de weefsels meer zuurstof, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kunnen voedingsstoffen de cellen beter bereiken. Terwijl jij heerlijk op de behandelbank ligt, ervaar je hoe je voeten soepel worden gekneed, gedrukt en gewreven. Je merkt dat je ademhaling dieper en trager wordt, en dat je lichaam zich ontspant. Langzaam ontspan je volledig, en komt ook je geest helemaal tot rust. Perfect voor als je even rust wilt ervaren in een tijd waarin je voortdurend dóór moet. Een voetmassage is dus niet alleen een weldaad voor je gehele lijf, maar ook voor je geest. Om je lichaam optimaal tot rust te kunnen brengen, worden ook je onderbenen meegemasseerd. Daarnaast is het in mijn pedicuresalon ook mogelijk om een ontspannende en professionele handmassage te krijgen. Geen overbodige luxe, want ook je handen krijgen natuurlijk elke dag veel te verduren.

Voetentip!

Als vrouw kun je er waarschijnlijk geen genoeg van krijgen: mooie schoenen. Maar hoe mooi de schoenen ook zijn, het allerbelangrijkste is dat deze goed passen. Hiermee kun je namelijk heel wat voetenleed voorkomen, zoals blaren, pijnlijke nagels, blessures en pijn. Dus ben je prachtige schoenen aan het passen maar knellen deze een beetje? Wees slim, en neem ze niet mee naar huis. Dit scheelt je én geld, én klachten aan je voeten. Om narigheden helemaal te voorkomen, is het slim om aan het eind van de dag te gaan shoppen voor schoenen. Je voeten zijn dan een beetje opgezwollen. Hiermee voorkom je knellende schoenen, en daarmee ook allerlei voetproblemen!

Voor jou!

Dus ervaar jij op dit moment klachten aan je voeten, zoals pijnlijke nagels, schimmelinfecties of hamertenen? Of heb je gewoon zin in een heerlijk ontspannende voet-behandeling of massage? Dan ben je bij Kirsten Driessen van Hallo Voet Pedicuresalon op de juiste plek! Kirsten vertelt: ‘Voor mij bestaat er geen interessanter beroep dan (medisch) pedicure. Ondanks dat ik de opleidingen tot pedicure en medisch pedicure inmiddels met succes heb afgerond, blijf ik me bezighouden met de laatste ontwikkelingen in het vak. Deze kennis pas ik uiteraard toe in de behandelingen die in aanbied in mijn eigen salon. Het is mijn doel om jou de juiste zorg aan te bieden, zodat jij geen klachten meer ervaart aan jouw voeten. Goed om te weten: als je niet in staat bent om naar mijn salon toe te komen, dan kan ik ook bij jou aan huis komen als ambulant pedicure.’

Meer weten?

Kamp jij met andere klachten aan je voeten, of zijn ze toe aan een opknapbeurt? Bij Hallo Voet Pedicuresalon ben je aan het juiste adres!

Hallo Voet Pedicuresalon
Deel dit artikel