permanente make-up

Een verzorgd uiterlijk met permanente make-up

3 december 2018
371
370
0

Elke ochtend doe jij weer je best om je wenkbrauwen in vorm te krijgen en een strakke eyeliner te tekenen. Zonder make-up ga jij de deur niet uit. Je wilt er immers goed verzorgd en representatief uitzien. Dat is immers ook wat jouw baan van je vraagt. Maar het kost je wel tijd en aandacht waar het je 's morgens nog wel eens aan ontbreekt.

Permanente make-up

Met permanente make-up (PMU) maak je het jezelf een heel stuk makkelijker én je ziet er altijd perfect verzorgd uit. Bij PMU wordt met een ultradunne naald een speciale, huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid ingebracht. Afhankelijk van wat er bij jouw gezicht past, kan er voor je wenkbrauwen gekozen worden voor verschillende technieken. De geschaduwde wenkbrauw is heel geschikt om volle wenkbrauwen mooi in model te brengen. Bij de hairstroketechniek worden gepigmenteerde haartjes tussen je eigen bestaande haartjes gezet. Het effect is heel natuurlijk en nauwelijks van echt te onderscheiden.

Permanente eyeliner

Wanneer je voor een permanente eyeliner kiest, zit deze altijd mooi strak en precies hoe jij het wilt. Het maakt daarbij niet uit of je voor een zachte, smalle eyeliner kiest of een brede of tweekleuren eyeliner prefereert. Je kiest gewoon wat het beste bij jou past en je hebt er drie tot vijf jaar plezier van!

Lippen om te zoenen

Wist je dat je je mond ook met PMU kunt verfraaien? Geef je lippen de juiste vorm met een subtiel lijntje of camoufleer kleine foutjes of oneffenheden met de schaduwtechniek die volle lippen geeft. Gebruik een beetje lipgloss en het resultaat is verblindend.

Dé oplossing

Permanente make-up is dé perfecte oplossing wanneer je …

… een bril of contactlenzen draagt
… allergisch bent voor make-up
… tijd wilt winnen bij het ochtendritueel
… veel sport of graag naar het zwembad of de sauna gaat
… er altijd verzorgd uit wilt zien

Tip

PMU-artist Arina heeft nog een belangrijke tip: ‘Probeer de huid de eerste 48 uur na het aanbrengen van permanente make-up zoveel mogelijk droog te houden.’

Meer weten?

Bij Permanente Make-up Oculusline kan je terecht voor permanente make-up. Arina Aarts van de Vegte kan je wenkbrauwen, mond en ogen voorzien van een mooi laagje make-up.

Permanente Make-up Oculusline
Deel dit artikel