schoonheidsbehandeling

Een schoonheidsbehandeling met natuurlijke producten

13 februari 2019
652
652
5

'Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om mensen in de watten te leggen. Of het nou gaat om het bereiden van een heerlijke, gezonde maaltijd of bijvoorbeeld het vertroetelen van hun huid tijdens een heerlijke behandeling. Als ik mensen zie lachen en hen zie genieten van het leven, dan geeft mij dat een goed gevoel', vertelt Magdalena Herwig.

Fungeren als psycholoog

Magdalena is cosmetoloog en eigenaar van Beauty Organique. ‘Ik hou van mijn werk, maar ook van prachtige culinaire reizen. En ik geniet van mijn partner, de natuur en mijn hondjes. Alles wat ik doe is leuk. Ik denk dat dit de belangrijkste verklaring is voor het feit dat ik nóóit stress heb! In mijn salon zie ik ook genoeg mensen die niet lekker in hun vel zitten. Ik zie bijvoorbeeld veel eenzame ouderen. Op het moment dat zij bij komen voor een schoonheidsbehandeling, fungeer ik tegelijkertijd als een soort psycholoog. Als zij dat willen, luister ik naar hun verhaal, en steek ik een hart onder de riem.’

Oase van rust

‘Mijn schoonheidssalon huist in een prachtige Haagse villa, omgeven door het groen van het Zuiderpark en de grote achtertuin. ‘Wauw, wat een gave plek,’ hoor ik als klanten voor het eerst bij mij komen. En dat is het ook! De salon is met al die ruimte groot en licht, en is aangekleed met door de natuur geïnspireerde accessoires. Je voelt je er meteen ‘relaxed’. Wat ook kenmerkend is aan mijn salon, is dat ik alleen gebruik maak van natuurlijke spullen. Niet alleen zijn mijn beautyproducten gemaakt van natuurlijke, organische ingrediënten. De koffiekopjes en de handdoekjes zijn bijvoorbeeld ook recyclebaar.’

Resultaat

‘Alles wat ik aanbied in mijn salon, moet leiden tot een goed resultaat. Vóórdat ik nieuwe producten en behandelingen in mijn salon introduceer, test ik deze daarom eerst op mijzelf. Zo merk ik meteen wat klanten ervaren als zij bij mij in de behandelstoel liggen. Daarnaast wil ik dat mensen die lijden aan een ernstige ziekte zich wat prettiger kunnen voelen. Daarom bied ik sinds kort ook producten aan speciaal voor mensen ook met diabetes en kanker.’

Schoonheidsbehandeling

‘Ik vind het belangrijk om iedereen een persoonlijke behandeling te geven. Voordat je bij mij in de behandelstoel komt te liggen, bied ik je eerst een lekker koffietje of theetje aan, en ga ik met je in gesprek. Waar kan ik je mee helpen? Waar zit je mee? Vervolgens laat ik je de verschillende mogelijke schoonheidsbehandelingen zien, en leg ik uitgebreid uit wat ze inhouden. Hierbij houd ik ook rekening met hoeveel je wilt en kunt uitgeven. Kan de behandeling van start gaan? Dan is het tijd voor mij om een relaxed muziekje aan te zetten en voor jou om je oogjes te sluiten. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van de behandeling!’

Meer weten?

Beauty Organique heeft een passie voor natuurlijke producten. Deze vind je terug in de huidverzorgingsproducten en de behandelingen in de salon. Mooie resultaten en tevreden reacties behaal ik met de verzorgende producten van onder andere Organique Cosmetics, ecologisch en vrij van chemicaliën.

Beauty Organique
Loevesteinlaan 238 | 2533 BA Den Haag | 070-3099000 |
| www.beautyorganique.nl

www.organiquecosmetics.nl

Deel dit artikel