voedingsplan

Een persoonlijk voedingsplan voor het nieuwe jaar!

27 november 2019
186
186
0

Wil je niet wachten totdat jouw overgewicht klachten gaat veroorzaken? Maar wil je wél op een duurzame en gezonde manier afvallen en je weer fit voelen (ongeacht je leeftijd)? Dan is het persoonlijke voedingsplan van Afslankstudio en Welzijnspraktijk Gracili iets voor jou!

Persoonlijk voedingsplan

Het persoonlijke voedingsplan van Metabolic Balance helpt je gezond af te vallen met natuurlijke, gezonde voeding, en wordt afgestemd op jouw unieke bloed- en gezondheidswaarden. Het herstelt je hormoonbalans, zorgt voor een betere insulineafgifte en voorkomt op de lange duur ziekten als hoge bloeddruk, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Je wordt hierbij intensief begeleid door Marijke Eijgenraam van Afslankstudio en Welzijnspraktijk Gracili.

Factoren voedingsplannen

Marijke: ‘Ik werk al jaren met individuele voedingsplannen die op maat worden gemaakt. Elke persoon reageert anders op voeding. Er zijn zoveel factoren die hier een rol in spelen. Voor elke klant wordt er een persoonlijk voedingsplan gemaakt, rekening houdend met onder andere de stofwisseling en hormoonhuishouding. Die wordt zichtbaar aan de hand van de bloedwaarden die in een laboratorium worden geanalyseerd. De ene klant heeft wel de keuze uit bijvoorbeeld broccoli, andijvie of spitskool, de andere niet. Ook op het gebied van vis, vlees, gevogelte, peulvruchten en fruit verschillen de lijsten per persoon. Doordat het maatwerk betreft, zijn de resultaten buitengewoon goed, en snel te behalen!’

Gratis intakegesprek

Tijdens de gratis intake krijg je eerst veel informatie over het programma. Besluit je te starten, dan bespreek je samen met Marijke eerst je wensen en gezondheidsgegevens. Aan de hand van een vingerprikje wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Je bloed wordt gestuurd naar het laboratorium en aldaar op 35 verschillende bloedwaardes beoordeeld. Je huidige gewicht en de samenstelling van je lichaam worden bepaald met de geavanceerde weegschaal. Aan de hand van de uitslag van deze waardes en jouw wensen en gezondheidsgegevens wordt een persoonlijk voedingsplan voor je opgesteld, dat bij je volgende bezoek uitgebreid wordt besproken. Het persoonlijke voedingsplan krijg je in een mapje mee naar huis.

Vergoeding mogelijk

Doordat eigenaresse Marijke Eijgenraam van Afslankstudio en Welzijnspraktijk Gracili gediplomeerd orthomoleculair therapeut is, aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG, worden kosten van consulten door veel verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende dekking. Dit jaar nog starten betekent dat zowel (een deel van) de vergoeding van 2019 als 2020 gebruikt kan worden. Informeer vrijblijvend of jouw verzekeraar ook een vergoeding biedt!

Over Marijke Eijgenraam

Marijke: ‘In de bijna 9 jaar dat ik mijn praktijk heb, heb ik al heel wat mooie, en soms ook zeer emotionele ervaringen met klanten meegemaakt. Een lieve nieuwe klant die voor haar eerste meetmoment na de start kwam, kon niet geloven dat ze echt 5 kilo was afgevallen. De glinstering in haar ogen veranderde in tranen. Ze gaf aan dat ze nog nooit meer dan een paar pond was kwijtgeraakt als ze weer één van de vele pogingen deed om gewicht kwijt te raken. Dit was echt haar laatste hoop om een maagverkleining te voorkomen. Het ontroerde mij ook; voor mij is het zó vanzelfsprekend dat we succes boeken als de klant er echt voor gaat, maar dat dit zoveel betekenen kan, daar sta ik niet meer altijd bij stil. Dezelfde week ook tranen bij een andere klant over hoe moeilijk het is, en de machteloosheid als het niet lukt wat ze graag wil. Gelukkig kon ik haar een beetje troosten. Ze gaat heel goed en mag de lat best wat lager leggen. Ze is niet in een paar weken aangekomen, dus het hoeft er ook echt niet in een paar weken af. Het valt haar zwaar om haar voedingspatroon te veranderen en niet terug te vallen in haar oude patronen, maar wat mag ze trots zijn dat ze dit al heeft bereikt! Ze heeft een lange weg te gaan, maar wat mooi dat ik haar daar een stukje bij op weg mag helpen.’

Meer weten?

Afslankstudio en welzijnspraktijk Gracili is gevestigd in Amersfoort. Je kunt hier terecht voor een persoonlijk voedingsplan, vetcellen bevriezen, lymfedrainage, ultra body shape, elektro stimulatie en styling capsule.

Afslankstudio en Welzijnspraktijk Gracili
Zielhorsterweg 83 | 3813 ZX Amersfoort | 033-8876699 |
gracili@online.nl | www.gracili.nl
Deel dit artikel