mooie huid

Een mooie huid door huidtherapie

23 januari 2019
378
377
1

Een mooie huid ontstaat niet vanzelf. Net zoals je geen fantastisch lichaam krijgt door één keer naar de sportschool te gaan. Om je huid in een topconditie te brengen en te houden, moet je investeren… Daarom is het van belang om de juiste behandeling te ondergaan.

Huidtherapie

Helon is al 19 jaar gespecialiseerd in huid- en laserbehandelingen en biedt een compleet scala aan behandelingen op het gebied van huidproblematiek, zowel medisch als cosmetisch. Het team bestaat uit deskundig en gekwalificeerd personeel bij wie persoonlijke aandacht vooropstaat. Als NIAZ-gecertificeerde kliniek voldoet Helon aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen. Helon is een
zelfstandige kliniek binnen ZGT. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn kernbegrippen, evenals gemoedelijkheid en laagdrempeligheid.

Kenmerken

Waarom kiezen voor huidtherapeutische behandelingen bij Helon?

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • 19 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Cosmetische en medische behandelingen

Sommige behandelingen zijn cosmetisch, andere medisch. De huidtherapeuten kunnen hulp bieden bij onder meer acne, couperose, beenvaatjes, wijnvlekken, striae, schimmelnagels, pigmentvlekken, lipoedeem en lymfoedeem, overbeharing of het verwijderen van tatoeages. Ook kan het plaatsen van een medische tatoeage van de wenkbrauwen wenselijk zijn, zoals bij alopecia of na het doormaken van een chemokuur. Een tepel of tepelhof kan getatoeëerd worden na een borstreconstructie. Dit is een behandeling waarmee elke keer weer prachtige resultaten behaald worden. Helon kent hiervoor geen wachttijden.

Huidverjonging

Voor huidverjonging biedt de dermatoloog behandelingen met Botox® en fillers. Daarnaast kunnen de huidtherapeuten mooie resultaten behalen met behandelingen met de gefractioneerde laser, diverse peelings, dermapen en huidverbeterende producten. De huidtherapeuten proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen bij het terugwinnen van het zelfvertrouwen. Als gecertificeerde kliniek voldoet Helon aan alle laserveiligheidseisen en er wordt gewerkt met hoogwaardige lasers.

Kies voor kwaliteit!

De overheid wordt steeds strenger wat betreft de laserbehandelingen. Let daarom altijd goed op de kwaliteiten van een laser als je kiest voor een laserbehandeling. Doordat alle behandelingen worden uitgevoerd door, en onder medische supervisie van, dermatologen en huidtherapeuten, voldoet Helon aan de voorwaarden van veel zorgverzekeraars om voor een eventuele vergoeding in aanmerking te komen.

Meer weten?

Helon is gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen. De praktijk, gevestigd in Almelo, Hengelo en Borne, werken onderling nauw samen om jou de beste behandeling te geven.

ZGT Helon Huid- en Laserkliniek Oost-Nederland
Geerdinksweg 139-53 | 7555 DL Hengelo | 088-7084990 |
info@helon.nl | www.helon.nl
Deel dit artikel