fine line art

Een kaal interieur? Fine line art maakt het verschil!

26 maart 2020
276
276
0

Met kunst aan de muur komt je woonruimte pas echt tot leven. Zelf als je geen kunstliefhebber bent, is er altijd wel een stijl die bij je past. Maar niet elke kunstvorm sluit even goed aan bij je interieur. Waar opvallende en kleurrijke schilderijen al gauw alle aandacht trekken, springt fine line art er niet gelijk uit. Het biedt net even wat anders dan de schilderijen die de meeste mensen aan hun muur hebben hangen. Wil je een originele en artistieke stempel drukken op bijvoorbeeld je woonkamer, hal of slaapkamer? Kijk dan niet verder dan de fine line art collectie van Annemieke Bezemer.

Veelzijdige stijl

Fine line art is een steeds meer opkomende trend, die onmisbaar is in een modern interieur. Ben je op zoek naar een subtiele, maar toch sprekende wanddecoratie? Deze vorm van kunst is dan een goede keuze, omdat het eigenlijk bij elke woonstijl past. Zo is het een goede aanvulling op een minimalistische inrichting, maar ook geschikt als je wat unieke accenten wilt aanbrengen in de achtergrond. Ideaal als je geen liefhebber bent van uitbundige schilderijen, maar het liever eenvoudig, praktisch en neutraal houdt.

Simpele elegantie

Fine line art bestaat uit simpele lijntekeningen van bijvoorbeeld gezichten, figuren, handen, dieren of bloemen. Op een eigenzinnige manier worden deze tekeningen afgebeeld op een witte achtergrond met zwarte verf. Kenmerkend zijn de strakke, gewaagde lijnen zonder schaduw en vele lege ruimtes. De stijl heeft daardoor veel weg van de ongebonden creativiteit van kinderen, maar met een zekere simpele elegantie. Modern, maar niet te stijf.

Passend bij elk interieur

Dankzij de eenvoud van deze stijl, past fine line art bij vrijwel elke inrichting. Het geeft een speelse noot aan een strak en modern interieur, een chique tintje aan een meer neutraal decor met pastel of aardetinten en kan juist weer stoer staan bij een kleurrijke muur. Heeft jouw woning nog wat kale muren, dan kun je ze op deze manier makkelijk opfleuren. Oogt je interieur wat schreeuwerig door opvallende kleuren en patronen, dan kun je dit juist temperen door te kiezen voor een subtiele print. Zo krijg je woonruimte net wat extra’s en komt jouw unieke persoonlijkheid naar voren, zonder dat het de focus wegneemt.

Ontmoet Annemieke

Wil je je woonstijl ook leven inblazen met kunst? Interieurstyliste, -ontwerpster en -adviseur Annemieke Bezemer helpt je graag om de juiste stijl te vinden die bij jouw interieur past. Met haar fine line art-collectie op bol.com biedt ze schilderijen met 4 modellen in 3 verschillende maten, die je gemakkelijk kunt afwisselen en combineren voor een frisse, nieuwe look. Ook kun je bij Annemieke terecht voor praktische en stijlvolle tips om een interieur te creëeren die voldoet aan al
jouw woonwensen. Benieuwd geworden? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek en laat je inspireren!

Meer weten?

Bij Annemieke Bezemer ben je aan het juiste adres voor interieur, ontwerp, styling en advies.

Annemieke Bezemer
Boulevard Bankert 186a | 4382 AC Vlissingen | 06-29456268 |
interieur@annemiekebezemer.nl | annemiekebezemer.nl
Deel dit artikel