rimpels

Een huid zonder rimpels

21 augustus 2018
619
618
1

Je huid van vroeger, die mis je wel eens. Voel jij ook lichte jaloezie wanneer je de mooie en gladde velletjes ziet van jonge kinderen? Een huid zonder rimpels. Puur, zacht en glad. Welke vrouw tekent er niet voor? Het goede nieuws is dat jouw huidveroudering aan te pakken is! Tijd om in actie te komen.

Factoren

Wanneer we je huid van dichtbij beter bekijken zien we rimpeltjes en vlekjes. Terwijl een babyhuidje egaal en zacht is. Waar komen die rimpels en vlekjes vandaan? Er zijn een aantal factoren van invloed:

  • zonlicht
  • luchtvervuiling
  • erfelijke aanleg
  • hormonale veranderingen
  • leefstijl

Huidveroudering

Je huid produceert collageen en elastine, de bouwstenen voor een stevige en elastische huid. Vanaf je 23e levensjaar begint deze productie steeds minder te worden en vervolgens wordt je huid toegetakeld. De eerste lijntjes beginnen tevoorschijn te komen en je huid is ineens niet zo strak meer. Collageen en elastine zijn de grootste boosdoeners van huidveroudering.

Leefstijl

Wat moet je doen om huidveroudering tegen te gaan? Ten eerste doe je er verstandig aan om niet te roken, voldoende water te drinken, verstandig om te gaan met zonlicht en je huid goed te verzorgen. Zo zullen de eerste rimpeltjes en lijntjes nog eventjes wegblijven.

Micro-mesotechniek

Wil je meer doen om huidveroudering aan te pakken? Met de nieuwe micro-mesotechniek zit je goed. Deze therapie brengt direct actieve lichaamseigen werkstoffen aan in je huid. Met hele fijne naaldjes worden minuscule gaatjes in je huid gemaakt om de werkstoffen op je juiste plek te brengen. Je huidcellen gaan gelijk aan het werk om nieuwe bouwstoffen te maken en hierdoor ben je beter beschermt tegen zonlicht én milieuvervuiling.

OxyGeneo

Voor een nog mooier resultaat is de OxyGeneo behandeling geschikt. Dé oplossing om huidproblemen te verminderen! Tijdens de behandeling worden overtollige, dode huidcellen verwijderd en worden actieve ingrediënten en zuurstoffen in je huid gesluisd. OxyGeneo is geschikt voor een jonge of rijpe huid.

Meer weten?

Bij Ibiza Beauty ben je aan het juiste adres om volledig tot rust te komen. Je kunt er terecht voor gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, manicure en voetverzorging.

Ibiza Beauty
A. van Leeuwenhoekweg 27B | 2408 AL Alphen aan den Rijn | 06-42918765 |
info@ibiza-beauty.nl | www.ibiza-beauty.nl
Deel dit artikel