behandeling

Een behandeling die je blij maakt

14 september 2019
336
335
1

Kanker laat letterlijk en figuurlijk zijn sporen achter. Na een zware tijd door behandelingen als operaties, bestralingen, chemotherapie en de heftige psychische belasting die de ziekte met zich meebrengt, herkennen sommige vrouwen zichzelf bijna niet meer. Je bent niet alleen innerlijk veranderd door wat je hebt meegemaakt, maar ook je gezicht kan getekend zijn door de gebeurtenissen. Door spanning en stress kunnen rimpels ontstaan, waardoor je spiegelbeeld niet laat zien hoe je je van binnen voelt.

Blijer met jezelf

Dokter André is gespecialiseerd in onder andere cosmetische behandelingen in het gezicht. Hij vertelt: ‘Als het na zo’n ingrijpende periode weer goed met je gaat, wil je misschien niet dat alles wat er gebeurd is nog aan je gezicht is af te lezen. Op zo’n moment kun je op zoek gaan naar een behandeling die je weer blijer kan maken met jezelf. Sommige vrouwen hebben daar echt behoefte aan, ze willen niet elke keer dat ze in de spiegel kijken geconfronteerd worden met de periode die achter ze ligt. Als cosmetisch arts kan ik vaak helpen daar iets aan te doen.’

Fillers en botox

Kraaienpootjes rond je ogen, een fronsrimpel, hangende mondhoeken: rimpels ontstaan als we ouder worden, maar kunnen ook het gevolg zijn van langdurige, overmatige stress als gevolg van bijvoorbeeld een ernstige ziekte. Gelukkig is er wél iets aan te doen. Dokter André legt uit: ‘Er zijn verschillende methodes om rimpels op te vullen of glad te strijken. Ik werk met fillers en botox, waarbij door middel van naaldjes injecties worden gezet. Voor de lippen werk ik met speciale lipfillers. Als je fillers niet ziet zitten, kun je ook kiezen voor Profhilo. Dit is superzuiver Hyaluronzuur, dat in tegenstelling tot fillers niet bewerkt is om het die eigenschappen te geven die nodig zijn voor meer volume. Je huid wordt gezonder en sterker, maar ook mooier er strakker doordat meer collageen en elastine gevormd wordt.’

Huidverjonging zonder naalden

Als je uit een kankertraject komt, kan het idee van injecties afschrikken. Je bent al zo lang onderdeel geweest van operaties, onderzoeken en behandelingen dat je misschien niet weer in jezelf wilt laten prikken of snijden. In zo’n geval is ultherapie een goede uitkomst. ‘Met deze behandeling verjongt je huid zonder te snijden of naalden te gebruiken. Bij ultherapie wordt het weefsel van je huid gestimuleerd met ultrasoongeluid, zodat het weer stevig wordt omdat de aanmaak van collageen wordt aangewakkerd. Ultrasoon geluid is veilig en betrouwbaar.’ De meeste mensen ervaren de behandeling als pijnloos, maar André adviseert wel om voorafgaand aan de behandeling thuis één of twee Paracetamol in te nemen.

Gratis vrijblijvend consultgesprek

Of je nou je rimpels of plooien wilt verminderen, van je fronsrimpels af wilt, of volle, gezonde en glanzende lippen wilt: bij de ruim ervaren cosmetisch arts Dokter André ben je aan het juiste adres! André is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en heeft hier al jaren ervaring mee. Zijn doel is om je gezicht weer een frissere uitstraling te geven, waarbij de mimiek van je gezicht behouden blijft. Een natuurlijk resultaat dus. Tijdens de eerste, vrijblijvende afspraak bespreken jullie samen jouw wensen en verwachtingen.

Meer weten?

Bij Dokter André Beautyworld kun je terecht voor plastisch chirurgische ingrepen; rimpelbehandelingen, botox, fillers, draadjeslift, ultherapie en lippen opvullen.

Dokter André Beautyworld
Deel dit artikel