hypnotrilling

Doorbreek je negatieve gedachtespiraal met hypnotrilling

29 januari 2020
479
478
1

Als er een negatieve gedachte je brein binnenkomt, zullen er snel meer volgen, tot je niet anders meer kan dan negatief nadenken. Het is immers zo dat alles waar je aandacht aan geeft, groeit. Dit geldt ook voor het negatieve. Je leven proberen vol te houden terwijl je alsmaar geplaagd wordt door faalangst, pessimistische gedachtes en een laag zelfbeeld is erg vermoeiend. Hypnotrilling, een hypnose behandeling aangesterkt door trilling en klank, is een manier om dit patroon te doorbreken. Bij Klankmeditatiecentrum Native Sounds in Wanssum worden de trillingen van deze native sounds gebruikt om je in een diepe staat van ontspanning te brengen, en zo de weg naar positieve gedachtes vrij te maken.

De twijfel slaat toe

Negatieve gedachtes zijn als een spiraal. Je denkt dat iets niet gaat lukken. Je begint te twijfelen, wat als ik het niet kan? Wat als het niet lukt? Je werkt ieder denkbaar scenario af in je hoofd, je probeert je overal op voor te bereiden. In werkelijkheid is de situatie altijd anders dan je had verwacht. Je denkt, ik kan het niet, want eerder lukte het ook al niet. Het lukt opnieuw niet, en opnieuw. De spiraal zet zich door.

De spiraal doorbreken

Zonder actie blijven je gedachtes doormalen. Er sluipen steeds meer negatieve gedachtes je hoofd binnen en je kan overal aan beginnen te twijfelen. Zoals gezegd, groeit alles waar je aandacht aan geeft. Als je dus enkel negatieve gedachtes hebt, krijg je er alsmaar meer. Voor je het weet krijg je er fysiek last van. Er volgen snel onbestemde pijntjes, problemen met je slaapritme en je eetpatroon wordt er niet beter op. Hoe kun je dit doorbreken?

De trillingen om ons heen

Een manier om negatieve gedachtes te doorbreken, is met trilling. Alles in de wereld is energie, en de wereld is constant in beweging. Alles wat energie is, trilt ook. Trillingen zijn dus overal: in onszelf, in onze natuur, in ons heelal. Het kan zijn dat de trillingen verstoord raken. In dat geval kun je symptomen krijgen, waaronder de spiraal van negatieve gedachtes. Door met geluid de trillingen in je lichaam te beïnvloeden kun je ook je bewustzijn beïnvloeden. Op deze manier heeft trilling een meditatieve, helende werking.

Volledige ontspanning

Bij Klankmeditatiecentrum Native Sounds wordt hypnotrilling aangeboden. We werken met diverse native instruments om een unieke ervaring aan te bieden. Bij hypnotrilling wordt de staat van trance geprojecteerd op de diep liggende lagen van het zuiver bewustzijn dat ontstaat door klank. Je wordt rustig begeleid naar een staat van volledige ontspanning, waarin je openstaat voor communicatie. In deze staat kunnen je de vastgeroeste patronen doorbreken. Je negatieve gedachtes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Positieve gedachtes keren terug

Hypnotrilling is een diep ontspannende ervaring met een helende werking. Het geeft je niet alleen rust, het kan je ook fysieke gevolgen brengen. Niet alleen nemen alle klachten af die normaal gepaard gaan met stressklachten en negatieve gedachtes, ook kun je dankzij hypnotrilling stappen zetten in stoppen met roken of gewichtsverlies. Als je meer positieve gedachtes krijgt, zul je merken dat de negatieve gedachtes steeds verder naar de achtergrond verdwijnen.

Over mij

Hay Tissen heeft Klankmeditatiecentrum Native Sounds opgezet. Hij heeft in meditatie, sjamanisme en het helpen van mensen door middel van healing zijn roeping gevonden. In het Klankmeditatiecentrum biedt men allerlei activiteiten aan. Naast hypnotrilling worden ook klankschalen gebruikt voor bijvoorbeeld een trillingsmassage, erop gericht om in diepe ontspanning te raken en zo dichterbij de bron te komen. In het centrum vinden daarnaast healing avonden plaats, speciale avonden voor zes personen waarbij iedereen een healing behandeling krijgt. Met de methodes in het centrum kunnen we allemaal klachten, energetische blokkades en onrust aanpakken.

Meer weten?

Het klankmeditatiecentrum Native Sounds van Hay Tissen is een klankmeditatiecentrum dat zich richt op het sjamanisme. Afhankelijk van het soort klacht past Hay diverse sjamanistische of Tibetaanse behandelingen toe. Kom en laat je meevoeren in de droom. Word één met de klank!

Klankmeditatiecentrum Native Sounds
Oude Kerkstraat 3 | 5861 BM Wanssum | 06-23432766 |
info@haytissen.nl | www.haytissen.nl
Deel dit artikel