vetrandjes-verwijderen

Dit is waar je vetrandjes niet tegen kunnen

19 februari 2019
392
391
1

Je eet gezond en sport ook nog eens regelmatig. Je bent goed bezig, maar het lukt je maar niet om van die laatste vetrandjes af te komen. Een operatie vind je alleen iets te ver gaan om van die lovehandles af te komen…

Vetrandjes vernietigen

Wist je dat lichaamsvet uit allerlei verschillende laagjes bestaat? Als je veel sport en gezond eet, kan de dikte van de onderhuidse vetlaag minder worden. Je raakt dus wel vet kwijt, maar ook op plekken waar je het niet wilt, zoals in je gezicht. Met cryolipolyse lukt dit wél. Het werkt net als liposuctie, maar dan minder ingrijpend en zonder hersteltijd. Met cryolipolyse worden de vetcellen in de bovenste vetlaag van het te behandelen gebied langdurig teruggekoeld naar een temperatuur van -8 graden. Daar kunnen je vetcellen niet tegen. Het Body-Wizard apparaat koelt de vetcellen op zo’n manier af, dat die afgebroken worden op de behandelde plek(ken) af. De methode is vooral bedoeld voor de ‘probleemzones’: vetrandjes op je buik, taille, heupen, bovenarmen en bovenbenen.

Contouren lichaam verbeteren

Cryolipolyse is dus bedoeld om de probleemzones aan te pakken, en de contouren van je lichaam te verbeteren. De methode is dus niet bedoeld om mee af te vallen. Het is ook nog eens mooi meegenomen dat je huid niet verslapt, maar juist steviger wordt. Dit kan doordat tijdens de behandeling van 50 minuten ook voor huidverbetering gezorgd wordt, dankzij de 26 LED-lampjes met infraroodlicht die in elke behandelkop zitten. Je bent niet in één behandeling klaar. Vaak zijn 3 behandelingen voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Tussen de behandelingen zit minimaal een periode van 10 weken. Zo lang heeft je lichaam nodig om de vernietigde vetcellen af te voeren. Vernietigde vetcellen blijven voor altijd weg!

Hoe voelt een behandeling?

In de eerste 10 minuten van de behandeling voel je alleen een tinteling. Na een behandeling kan de huid wat beurs aanvoelen, maar er is geen herstelperiode. Je kunt dus na de behandeling je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken!

Alles voor je huid

Natuurlijk is cryolipolyse niet de enige behandeling die aangeboden wordt door Dermage Skinclinic Nootdorp. Dermage is dé kliniek waar gewerkt wordt aan huidverbetering van binnen en van buiten.

Weg met striemen

Misschien heb je, naast een vetophoping, ook nog te maken met striemen (bijvoorbeeld door een zwangerschap), dan is microneedling met behulp van de Skin Rejuvenation Roller een prima manier om die aan te pakken. De Skin Rejuvenation Roller stimuleert de collageenproductie en versnelt de celregeneratie. Hierdoor vervagen de striemen en wordt de huid voller, gladder en gezonder.

Meer weten?

Dermage Skinclinic is expert op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Je kunt er terecht voor huidproblemen zoals acne en rosacea. Ook ben je er aan het juiste adres als je je huid gezonder of stralender wilt maken.

Dermage Skinclinic Nootdorp
Hof van Teijlingen 26 | 2631 WT Nootdorp | 015-8893003 |
joke@dermage.nl | www.dermage.nl
Deel dit artikel