detox

Detox voor de feestdagen

26 oktober 2018
371
371
0

Het klinkt nog ontzettend ver weg, maar voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. Op zo’n moment wil je er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien. Misschien ‘moet’ je nog een paar kilootjes kwijt, zodat je (weer) in dat leuke jurkje past. Wellicht kan je huid wel een oppepper gebruiken of wil je je lichaam een frisse start geven met een detoxkuur. Als je nu actie onderneemt, sta je er straks stralend op!

Grote schoonmaak van binnenuit

‘Schoonheid komt van binnenuit’ wordt vaak gezegd. Een uitspraak waar wij bij Beauty All-in volledig achter staan. Door goed voor jezelf te zorgen en je lichaam van gifstoffen te ontdoen, gaat de huid stralen. Wanneer dit ontgiften gecombineerd wordt met schoonheidsbehandelingen en huidverzorging, wordt het beste resultaat bereikt. Het is echter een feit dat we slecht voor onszelf zorgen. Er wordt steeds vaker kant-en-klaar gegeten, we bewegen steeds minder en hebben veel stress.

Detoxprogramma

Beauty All-in biedt een speciaal ontwikkeld detoxprogramma aan dat 12 dagen duurt en zelfs voor de drukbezette mens te volgen is. Je gaat tijdelijk over op lichtere of vloeibare voeding, groenten en fruitsappen, aangevuld met de supplementen van BeautySupps, die je in deze periode voorzien van voldoende mineralen, vitamines, aminozuren en anti-oxidanten. Laat de winter maar komen en begin met stralen!

Afvallen smaakte nog nooit zo lekker

Na de heerlijke warme dagen, gevuld met cocktails, barbecues en strand, wordt het weer tijd om de innerlijke mens in balans te brengen. Ook zou het fijn zijn om die paar extra kilo’s kwijt te raken, zodat je weer die prachtige outfit aan kan voor de feestdagen. Dat kan met het lifestyleprogramma van PowerSlim, een programma dat bestaat uit 3 fases en zeer goed te combineren is met werk en een gezin.

Fases

Fase 1 bestaat voornamelijk uit producten van PowerSlim, gecombineerd met je eigen groeten, vlees, vis of kip. In deze fase verlies je het meeste gewicht en leer je om de juiste keuzes te maken. Wij begeleiden je door de laatste 2 fases heen tot een jaar nadat je bij ons kwam. Het assortiment van PowerSlim is met 120 producten erg ruim, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit! Wil je meer weten? Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek met onze PowerSlim coach. Afvallen was nog nooit zó leuk en lekker!

Je ziet er weer jaren jonger uit

Wil je écht verjongen? Dan is de So Up Reloaded de nieuwste techniek voor een strakkere huid. De behandeling is intensief, maar wordt als een massage ervaren. De apparatuur doet dan ook precies wat die belooft: het werkt opliftend (So Up) en laadt de huid weer op (Reloaded). Door lymfedrainage wordt de huid van binnenuit gereinigd van afvalstoffen. Daarnaast geeft de So Up Reloaded een bindweefselmassage, die je huid activeert om nieuwe bindweefselcellen aan te maken én daardoor vormen zich nieuwe collagene en elastine vezels.

Huidconditie

Het gevolg is dat je de conditie van je huid verbetert en er strakker en voller uitziet. Door de trillingen van de radiofrequentie wordt het lichaam geprikkeld om nieuwe cellen aan te maken én afvalstoffen sneller af te voeren. Ook activeert het de korte spiervezels die hierdoor meer spierkracht krijgen wat weer zorgt voor meer volume in de huid. Door de warmte die het licht van de photodynamische functie produceert, is de prikkeling van aanmaak van nieuwe cellen en het afvoeren van afvalstoffen nog intensiever, daarmee krijg je een verstrakking in het onderhuids bindweefsel. Als laatste functie is er nog de ultrasound, die een herstellende werking op het bindweefsel heeft.

La Colline

Deze hele behandeling wordt uitgevoerd met de producten van La Colline. La Colline is ontstaan uit de biotechnologische industrie aan de Zwitserse Rivièra, die in de hele wereld bekendstaat vanwege de cellulaire huidtherapie. Het resultaat van de wetenschappelijke vooruitgang komt tot uiting in het CMAge® Complex en waarborgt de effectieve anti-agingwerking van alle La Colline producten. De drie pijlers hydratatie, bescherming en oxygenatie werken diep in de huidcellen. La Colline heeft verschillende verzorgingslijnen ontwikkeld en biedt hoogwaardige oplossingen voor iedere specifieke anti-agingbehoefte, voor dames en heren. De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve biotechnologische ingrediënten, gecombineerd met botanische extracten, waarvan de klinisch geteste effectiviteit direct zichtbare en langdurige schoonheid van de huid garandeert.

Japanse schoonheid

Enkele weken geleden zijn wij te gast geweest bij de lancering van de prachtige nieuwe make-up van Shiseido en wat waren wij aangenaam verrast! Verjonging, strakke verpakkingen en ‘Visible feels Invisible’ is de nieuwe slogan van Shiseido. Prachtige glanzen, zachte structuren, diepe pigmenten, de make-up voelt zijdezacht aan, blijft lang zitten en je voelt het niet! En zoals wij gewend zijn van Shiseido hebben zij weer baanbrekende patenten gelanceerd. Wil je kennismaken met een merk dat jong is, innovatief, prachtig eruitziet en heerlijk is om te gebruiken? Laat je een keer opmaken bij Beauty All-in en ervaar zelf waarom wij zo enthousiast zijn!

Advies op maat

Bij Beauty All In weten ze wat jouw huid nodig heeft. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend huidverzorgingsadvies. Jouw huid verdient immers alleen het beste?
Of loop binnen voor meer informatie over afvallen of een detoxkuur. Je krijgt altijd advies dat helemaal is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Meer weten?

Beauty All In is een huid- en lifestylecenter in Alphen aan de Rijn. De salon is gespecialiseerd in het optimaliseren van de conditie van je huid. Je kunt er terecht met huidproblemen zoals: droge huid, acne, rosacea en nog veel meer.

Beauty All-in
Australiëlaan 9 | 2408 BN Alphen aan den Rijn | 0172-490633 |
alphen@beauty-all-in.nl | www.beauty-all-in.nl
Deel dit artikel