De zoektocht naar innerlijke balans

14 augustus 2018
499
498
0

Voelt jouw leven soms aan als een zoektocht? Dan ben je zeker niet de enige! Veel mensen voelen onbalans in deze hectische maatschappij en hebben moeite om hun levensvragen te beantwoorden. Deze zoektocht kan heel boeiend en interessant zijn, maar deze zoektocht eindigt op den duur. Wat doe je als het einde maar niet in zicht komt?

Gedachten

Loop jij wel eens rond met een van deze gedachten? Ben jij al begonnen aan je zoektocht?

  • Ik zit niet lekker in mijn vel
  • Ik heb nergens zin in
  • Ik ben snel geïrriteerd
  • Ik heb een kort lontje en word snel boos
  • Ik beweeg te weinig en eet niet gezond

Levensdrijfveren

De drukte van ons bestaan, een gebrek aan de juiste kennis en onwetendheid zorgen ervoor dat jouw zoektocht lijkt op een eindeloze weg. En daar kun je behoorlijk moedeloos van worden. HOEZO? kan je helpen met het vinden van het juiste pad door de diepere oorzaken te ontdekken, waar te nemen, te voelen en te ervaren. Pas dan kun je een stap voorwaarts maken. Om je innerlijke balans terug te vinden, is het belangrijk dat je jouw passies, jouw ‘levensdrijfveren’ terugvindt.

Werken aan balans

Bij HOEZO? worden vitaliteit, een gezonde leefstijl en balans gecombineerd in één behandeling. Je wordt begeleid op het fysieke vlak, waar de kenmerken van ongemak en disbalans vaak als eerste te zien zijn. Hierbij kun je denken aan voeding, beweging, ontspanning en gewichtsbeheersing. Maar je wordt ook begeleid op het mentale, sociaal-emotionele vlak en op het gebied van zingeving en persoonlijk leiderschap. Alle aspecten worden dus aangepakt en daarmee kom je uiteindelijk weer in balans.

Na het traject

Wat kun je na het traject?

  • Je kunt zelfstandig aan de slag om je leefstijl te vormgeven zodat je weer in balans komt én blijft.
  • Je krijgt technieken en instrumenten die je zelfstandig en effectief in je leven kunt toepassen
  • Je weet hoe je jezelf kunt stimuleren, uitdagen en inspireren
  • Je weet beter wie je bent, wat je wilt en wat je kunt
  • Je raakt in staat om prioriteiten en doelen te stellen en om deze waar te maken

Voor jou!

Wanneer je benieuwd bent geworden naar het traject van HOEZO? ben je bij Sjaak muller aan het juiste adres voor coaching, training en consulting op het gebied van leefstijl.

Meer weten?

Sjaak Muller is de drijvende kracht achter het bedrijf. 'Het is mijn roeping om mensen weer in hun kracht te zetten, zodat ze blij, gezond en vitaal in het leven komen te staan.' Sjaak is opgeleid als trainer en coach en werkt voor organisaties, medewerkers en particulieren.

HOEZO? Leefstijlcoaching & training
Deel dit artikel