work-out

Dé work-out voor na de vakantie!

30 juli 2019
264
264
0

Eigenlijk is het ironisch. Vóórdat de periode van superlekker weer en die vakantie naar een tropisch eiland (of naar de camping in Zuid-Holland) in aantocht was, onderhield jij een dieet en een strak sportregime. Toen die tijd eenmaal was aangebroken, paste jij weer in je bikini of zwembroek. Maar wat betreft voeding en sport liet jij de teugels vieren. In plaats van fanatieke potjes beachvolleybal lag jij liever hele dagen onder een palmboom (of op je campingmat) en was het elke dag een ‘pizza, pasta en ijsjes-‘achtige situatie.

Aankomen in de vakantie

Nu de zomer op z’n retour is, maak je de balans op. Je kleding zit strakker, je buik lijkt boller en de weegschaal zegt je doodleuk dat je bijna vijf kilo zwaarder bent. Moet je je nu schamen? Welnee. Personal trainer Michael Zom van fit20 weet: ‘Eigenlijk is het helemaal niet gek dat jij de teugels hebt laten vieren. Vóór de vakantie, dus toen je nog aan het sporten en gezond aan het eten was, plukte jij de vruchten van het alledaagse ritme. Naast taken als je werk en je gezin verzorgen, was gezond bezig zijn simpelweg ook iets wat er op jouw takenlijstje stond. Het was daardoor makkelijker vol te houden. Tijdens de vakantie ervoer je een gevoel van vrijheid, en liet je je gezonde gewoontes ook even vrij.’

Work-out!

Sla jezelf dus niet voor de kop. Beter richt je je op de oplossing: het weer oppakken van een gezonde en fitte leefstijl. Maak het jezelf gemakkelijk, en verplicht jezelf niet om vier keer de sportschool aan te tikken. Wat dacht je van een intensieve en effectieve work-out die je lichaam zó’n grote gezondheidsprikkel geeft dat één keer per week sporten al genoeg is? Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar met de fit20-formule is het écht mogelijk.

Fit20-formule

Michael legt uit hoe de Fit20-formule werkt. ‘In een prettig gekoelde ruimte train je op op de speciaal ontwikkelde trainingstoestellen, waarbij je gemotiveerd wordt door een personal trainer. Deze hebben een hoge weerstand, waardoor je zeer intensief traint. De fit20 work-outs bestaat uit 20 minuten. Maar dat betekent niet dat jij binnen die tijd je compleet moet uitleven totdat je kleding kleddernat is, en dat je over je eigen grenzen moet heengaan. Sterker nog: je traint op een laag tempo, en alle oefeningen zijn erg goed vol te houden. Hierdoor gebruik je al je energie om optimaal te kunnen presteren, én is de kans dat je oververhit raakt en gaat transpireren minimaal. Dit terwijl je inspanningen lonen. Want naarmate je trainingen vorderingen, merk je dat je slanker, sterker en fitter wordt. Omdat je maar één keer per week traint, is het sporten makkelijker vol te houden. Hiermee voorkom je dat je volgend jaar wéér streng moet gaan lijnen en heftig moet gaan sporten om fit en strak op het strand te kunnen paraderen.’

Voordelen fit20

Hoe klinkt dit jou in de oren?

  • Na een effectieve training 20 minuten alweer buiten staan
  • Gegarandeerd fitter, sterker en slanker worden
  • Onder begeleiding van een personal trainer sporten
  • Een minimale kans op transpiratie en jezelf niet hoeven omkleden
  • Alleen trainen, of samen
  • Trainen in alle privacy of rust, en je optimaal kunnen focussen

Lijkt dit je wel wat? Dan is fit20 zeker iets voor jou!

Meer weten?

In Leeuwarden hebben Fit20 en Foodcare de handen ineen geslagen. Fit20 ondersteunt jou bij het bewegen in de studio. Foodcare is de specialist op het gebied van voeding in combinatie met diabetes type 2.

fit20 Leeuwarden
Westersingel 52 | 8913 CL Leeuwarden | 058-2898770 |
michaelzom@fit20.nl | www.fit20leeuwarden.nl

Castorweg 54 | 8938 BE Leeuwarden

Deel dit artikel