voeding

De voedingshypes voorbij!

31 oktober 2018
449
448
1

Brood, rijst, pasta en andere koolhydraatrijke producten zijn een totale 'no-go'. Een fruitsalade? Echt geen goed idee, met al die suikers. Neem liever een proteïnereep, om je eiwitpeil in balans te houden. Enne, vetten zijn prima. Zolang ze maar in gezonde producten als avocado’s en noten zitten, kun je er lekker veel van eten. Zomaar wat claims over voeding die je dagelijks om de oren vliegen. Maar wat is nu waar? En wat heb jij eraan?

De sleutel is voeding

Dé specialist die zich ook bezighoudt met deze vragen, is gediplomeerd gewichtsconsulente en Fit & Slank-coach Judith. Haar verhaal met voeding begon een aantal jaren geleden. Ze vertelt: ‘Altijd ben ik sportief geweest: je vond mij elke week op het hockeyveld. Totdat ik op mijn 31ste een zware blessure opliep. Omdat ik gewoon bleef eten zoals ik normaal deed, kwam ik veel kilo’s aan. Toen ik weer blessurevrij was, wilde ik ook van mijn overtollige gewicht af. De sleutel? Dat bleek voeding. Langzaam paste ik mijn eetpatroon aan en ging ik weer sporten. Hierdoor ging het jojo-effect aan mij voorbij. En nu, jaren later, ben ik nog steeds op een gezond gewicht, waarbij ik me fit en slank voel!’

Fit & Slank

Voor Judith Roelvink was deze positieve ervaring dé reden om zich verder te gaan verdiepen. ‘Mijn interesse in voeding was aangewakkerd. Wat kan voeding voor mensen doen, en wat is nu écht gezond? En hoe kan ik anderen helpen zodat zij zich ook fit en slank gaan voelen? De opleiding tot gewichtsconsulente was een logische stap. Ik deed allerlei interessante kennis op. Die opgedane kennis, in combinatie met mijn persoonlijke ervaring, gebruik ik nu om anderen te helpen, zodat zij ook een mooi resultaat bereiken.

Gezond voedingspatroon

Judith geeft je handige tips en tools en begeleid je bij het oppakken van een gezond voedingspatroon dat goed vol te houden is. Zonder ingewikkelde weekmenu’s, pillen en poeders! Door inzicht te krijgen in vitale en fatale voeding, kun je de verantwoordelijkheid nemen over je eigen voedingspatroon en leefstijl. Je bent in staat om zelf keuzes te maken en je stapt over alle voedingshypes heen. Het resultaat? Niet alleen bruis je van de fysieke en mentale energie. Ook heb je je streefgewicht bereikt en voel je je fitter en slanker!’

De Fit & Slank-methode is iets voor jou als:

– je je hele leven al aan het lijnen bent
– je door alle voedingsadviezen en hypes het overzicht bent kwijtgeraakt
– jij iets te eten neemt om je te ontspannen, of als je moeilijke (werk)taken moet uitvoeren
– je naar de snoeppot of chipszak grijpt als je gestrest of gespannen bent
– je de energie, motivatie of kracht mist om te sporten of te bewegen
– jij op een gezonde manier van je overtollige kilo’s af wilt

Individueel of in een groep

Je kunt de Fit & Slank-methode volgen in een individueel coachingstraject of in groepsverband.

Meer weten?

Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. De naam zegt het al: ze kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig eetpatroon, ofwel de Regel van 3 en de 7 afspraken, én op je fitheid. Die specifieke combinatie zorgt ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield.

Fit & Slank
Emmaplein 75 | 5211 VZ Den Bosch | 06-11621559 |
judithroelvink@fitenslank.nl | www.fitenslank.nl
Deel dit artikel