mannenhuid

De verzorging van een mannenhuid..

27 november 2019
459
459
2

Maakt jouw vriend of man ook weleens gebruik van jouw potje dagcrème? Alhoewel het beslist een goede zaak is dat hij wat aan gezichtsverzorging doet, is het niet verstandig dat hij jouw producten gebruikt. De mannenhuid heeft namelijk heel andere behoeftes dan die van jou en stelt totaal andere eisen aan verzorgingsproducten.

Huidverzorging voor mannen

Een goed advies is dan ook wel op zijn plaats. En waar kun je dat nu beter krijgen dan bij een schoonheidssalon? ‘Het vooroordeel dat alleen gay mannen hun huid laten verzorgen, moet maar eens doorbroken worden’, vindt Magdalena Herwig. ‘Een goede huidverzorging is voor iedereen belangrijk: man én vrouw, homo én hetero. Als carrièreman of werkende vader wil je er toch gewoon goed uitzien? Er rust nog steeds een taboe op mannen die een schoonheidssalon bezoeken. De drempel is in veel gevallen nog te hoog. Gelukkig zijn er wel steeds meer mannen die mijn salon weten te vinden en hier komen voor een behandeling en een goed advies.’

Andere eisen

‘Omdat de huid van een man nu eenmaal andere eisen stelt aan verzorgingsproducten, moet je wel weten wat je doet’, vervolgt Magdalena. ‘De huid kan veel te lijden hebben door bijvoorbeeld de dagelijkse scheerbeurt of de invloeden van stress. Zelf werken wij voor onze mannelijke bezoekers vooral met de verzorgingslijn van Clarena. Dit merk heeft heel mooie producten, waar we goede resultaten mee behalen.’

Wist je dat?

Wist je dat de huid van een man …

  • … grotendeels door het hormoon testosteron gereguleerd wordt?
  • … daardoor zo’n 20% dikker is?
  • … ook meer talgklieren bevat en daardoor vetter is dan bij vrouwen?
  • … minder snel rimpels krijgt omdat het meer collageenvezels bevat?
  • … vaak gevoeliger is dan de huid van vrouwen?
  • … daardoor een heel andere en eigen verzorging nodig heeft?

Ook voor jouw huid!

Bij de specialist op het gebied van huidverbetering, Magdalena van Beauty Organique, zit je wat een mooie, stralende huid zonder oneffenheden betreft op de goede plek! Zij is namelijk distributeur van de skincare van Clarena, en voorziet haar cliënten graag van een professioneel advies over de producten waarmee zij het beste uit hun huid kunnen halen. Maar daarnaast ben je bij haar op het juiste adres voor nog veel meer heerlijks op het gebied van schoonheid en huidverbetering. Denk aan specialistische gezichtsbehandelingen, peelings, manicures, pedicures en nog veel meer!

Meer weten?

Beauty Organique heeft een passie voor natuurlijke producten. Deze vind je terug in de huidverzorgingsproducten en de behandelingen in de salon. Mooie resultaten en tevreden reacties behaal ik met de verzorgende producten van onder andere Organique Cosmetics, ecologisch en vrij van chemicaliën.

Beauty Organique
Loevesteinlaan 238B | 2533 BA Den Haag | 070-03099000 |
info@organiquecosmetics.nl | www.beautyorganique.nl
Deel dit artikel