pretecho

‘De pretecho was een bijzondere ervaring’

29 november 2018
443
442
0

'Mijn partner en ik verwachten ons eerste kindje en dat is natuurlijk enorm spannend', vertelt Marijke (35). 'Ik was op zoek naar een pretechobureau toen een vriendin van mij me wees op pretechobureau Babyview. 'Stop met zoeken', zei ze. 'Dit is hét bureau voor jou.'

Eerste zwangerschap

‘Mijn vriendin had gelijk. De eerste keer dat ik naar Inge van Babyview ging was ik best wel zenuwachtig. Wat stond mij te wachten? Het is toch best een intiem moment.. Vanaf het eerste moment dat mijn partner en ik bij Babyview binnenstapten voelde het goed. De sfeer was enorm knus en gezellig! Het is absoluut niet klinisch en kil, maar juist fijn gemoedelijk.’

Pretecho – geslachtsbepaling

‘Wij konden niet wachten om te ontdekken of we een jongetje of een meisje krijgen. We kozen dan ook voor een geslachtsbepaling tijdens de pretecho. Tijdens deze echo word gekeken hoe het kindje er uitziet. Wat blijkt? We krijgen een meisje! Dit was zo’n bijzonder moment. Het werd allemaal heel werkelijk. Vanaf dat moment ben ik begonnen met het kopen van de eerste roze spulletjes.’

Oprechte interesse

‘Mijn partner ging mee naar de echo, en hij heeft het ook als zeer prettig ervaren. Inge heeft ons alles laten zien via een groot beeldscherm en vertelde wat ze zag. Er was genoeg ruimte voor vragen en Inge liet ook echt merken dat ze begaan met ons was. Deze oprechte interesse vind ik erg waardevol. Dat voelt vertrouwd op dat moment, en dat is fijn.’

5 maanden echo

‘Vorige week heb ik de vijf maanden echo gehad en toen gingen we echt kijken naar de ontwikkeling van het kindje. De ledematen, het hartje, het hoofd, alles komt voorbij. Dit gaf me een enorm goed gevoel; het ging goed met ons kindje! Deze echo begon medisch, maar eindigde op een leuke manier. Inge liet ons zien dat ze met haar echo-apparatuur reactie kan uitlokken van ons baby’tje. Zo schattig!’

Aandenkens

‘Na beide echo’s kregen we een aantal fotootjes mee naar huis. Hier konden we zelf nog eens rustig naar kijken. Wat ik ook erg bijzonder vind is dat Inge alle partners een sleutelhanger meegeeft met een kleine afbeelding van de echo. Zo draagt de partner het kindje ook altijd bij zich. ‘

Extra echo

‘Binnenkort ga ik nog éénmaal naar Inge voor een echo. Deze echo is eigenlijk extra. Ons baby’tje ligt achterin mijn buik, waardoor ik haar bijna niet voel. Zo weet ik niet of het goed gaat of niet. Tijdens deze echo zal ik hier zekerheid over krijgen. Dat is erg fijn voor mijn eigen gemoedsrust. Zo weet ik zeker dat alles goed gaat met het kindje zodra ik ga bevallen.’

Kwaliteit

Wil jij binnenkort een pretecho laten maken van je kindje? Kies dan voor het pretechobureau Babyview. Het bedrijf werkt enkel met opgeleide en zeer ervaren zwangerschapsechografisten. De kwaliteit wordt gewaarborgd en service en persoonlijke benadering staan voorop. Jij kunt als aanstaande ouder ongedwongen genieten van dit bijzondere moment.

Meer weten?

Babyview is het pretechobureau van Nederland. Je kunt hier terecht voor verschillende soorten pretecho’s. Het bureau besteedt veel aandacht aan de emotionele kant van de zwangerschap en heeft vestigingen in Oosterwolde en in Leiden.

Babyview
Biezenkamp 62 | 8431 PV Oosterwolde | 0516-521564 |
oosterwolde@babyview.nl | www.babyview.nl
Deel dit artikel