huidverzorging

De juiste huidverzorging bij kanker

3 oktober 2018
472
471
0

Wanneer je wordt geconfronteerd met kanker, verandert alles in je leven. Je bent dag en nacht vol van emoties zoals angst, onzekerheid en frustratie. Je bent volledig uit balans, en je huid is dat ook. De juiste huidverzorging bij kanker is enorm belangrijk!

Aangetaste huid

Kanker kan een enorme invloed hebben op je uiterlijk. De chemobehandelingen die je ondergaat, tasten je huid behoorlijk aan. De juiste schoonheidsbehandeling kan in deze moeilijke tijd zorgen voor de nodige ontspanning, en de juiste verzorging voor jouw huid.

Huidverzorging

In moeilijke tijden vraagt je huid om de juiste verzorging. Het is belangrijk om de huidconditie weer op peil te brengen en te houden. Door de ziekte zie je vaak irritaties en schilfertjes op je huid. De PH-mantel is helemaal gekelderd en al het vocht en vet is uit je huid verdwenen. Je bent en voelt je ziek, maar als je in de spiegel kijkt en je huid er dan toch rustig uitziet, geeft dat je een goed gevoel. Zo kom jij weer een stukje fijner in je vel.

Behandeling

‘Tijdens een eerste consult onderzoek ik de conditie van je huid’, vertelt Willeke. ‘Op deze manier kan ik je huid de juiste verzorging geven. We geven je een behandeling die je huid een echte oppepper geeft. Deze kan in de periode van de chemobehandeling gegeven worden, maar kan ook helpen in het stadium na de chemotherapie. Ik hydrateer, verzorg en kalmeer je huid. Na een aantal behandelingen komt je huidconditie langzaam weer terug. Daarnaast geef ik je de juiste verzorging mee voor thuis, zodat je ook daar je huid goed kunt verzorgen.’

Permanente make-up

Heb je last van haaruitval? Van bijvoorbeeld je wimpers of wenkbrauwen? Permanente make-up kan daar een oplossing voor bieden! Met een permanente eyeliner wordt je gezicht wat meer ‘sprekend’. Met permanente wenkbrauwen door middel van de hairstrokestechniek krijg je op een heel natuurlijke manier weer de nodige expressie terug.

Allerlei behandelingen

Bij Zen Beauty Zone ben je aan het juiste adres voor verschillende beautybehandelingen, permanente make-up en behandelingen met de DAS plasmalicht voor het aanpakken van huidoneffenheden, overhangende oogleden en rimpels. Meer weten? Laat je dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden of vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Meer weten?

Bij ZenBeautyZone ben je aan het juiste adres voor allerlei vormen van huidtherapie, permanente make-up en beauty behandelingen. Eigenaresse Willeke is dol op haar vak en is altijd bezig om haar kennis up to date te houden. Jouw huid is in de juiste handen.

ZenBeautyZone
H.G. Gooszenstraat 1 | 7415 CL Deventer | 06-29045096 |
info@zenbeautyzone.nl | www.zenbeautyzone.nl
Deel dit artikel