rimpeltjes

De ClearLift: Doei rimpeltjes, hallo stralende huid!

23 mei 2019
345
344
0

Je zit op je 'kindvrije' middag gezellig op het terras van een drankje te genieten, en werpt even een blik op je telefoonscherm voor de tijd. Op het moment dat je een glimp van je eigen spiegelbeeld opvangt, verdwijnt je zonnige stemming echter. 'Is die rimpel nou nóg dieper geworden? Wat doen die wallen en donkere kringen daar? En zijn er nou weer nieuwe lijntjes in de buurt van mijn neus en lippen bijgekomen?' Dan valt je blik op een stralende vrouw die samen met haar twee kleine kindjes een paar tafeltjes verderop zit. Je vraagt jezelf af hoe zij als moeder met jonge kindjes wél gezegend is met zo'n stralende en uitgeruste verschijning. Maar naar haar tafeltje lopen en vragen wat nou haar geheim van die mooie huid is, vind je een stap te ver gaan...

Geen zorgen: het antwoord is dichterbij dan je denkt!

Helaas: huidveroudering is helaas niet te voorkomen. Op een gegeven moment zal je je dus gaan storen aan je slappe kin, de rimpels in je voorhoofd of de rimpeltjes rondom je ogen. Maar gelukkig bestaan er wél hele effectieve behandelingen waarmee deze tekenen van huidveroudering vervagen, en je weer een zichtbaar strakkere, stevigere en gezonde huid krijgt. Methoden waarmee jij straks ook stralend op het terras zit. Graag stellen we je voor aan zo’n effectieve én veilige behandeling: De ClearLift! De ClearLift wordt gezien als dé doorbraak op het gebied van laserbehandelingen. De reden? Binnen no time wordt een verslapte huid omgetoverd tot een glad en stevig oppervlak, waarbij het resultaat erg natuurlijk is. En omdat de behandeling zó gepiept is en je direct weer toonbaar bent zodra je de behandelstoel uitloopt, wordt de behandeling ook wel ‘lunchtime’-behandeling genoemd.

Vaarwel rimpeltjes en lijntjes!

Wat er precies in de huid gebeurt? Tijdens de behandeling dringt de energie die door de laser vrijkomt tot diep door in de huid. Door de laserstraaltjes wordt je huid gestimuleerd tot het aanmaken van nieuw collageen. Het gevolg hiervan is dat de huid van het behandelde gebied verstrakt en verjongt. Hierbij raakt de opperhuid niet beschadigd. Het resultaat is heel natuurlijk: je huid krijgt een natuurlijke lift, en alle oneffenheden verdwijnen. Dag rimpeltjes en lijntjes, hallo mooie, jonge en strakke huid! Het is natuurlijk niet altijd zo dat je je stoort aan de tekenen van huidveroudering in je gezicht. Misschien zou je willen dat de huid van je decolleté wat strakker en gladder zou zijn, zodat die je ware leeftijd niet verklapt. Ook dan biedt de ClearLift uitkomst. Verder wordt de behandeling ook toegepast bij je hals en je handen. Al na de eerste behandeling zal je al kunnen genieten van een verbeterde huid. Het beste resultaat zul je echter bereiken als je meerdere behandelingen met tussenpozen volgt, in een kuurverband.

Ook bij littekens

Goed om te weten: de behandeling is niet pijnlijk, maar eerder ontspannend te noemen. Door de warmte van de laser dommel je weg en kom je tot ontspanning. Ook wordt er geen schade aan je huid toegebracht, waardoor je de behandeling gewoon in de zomermaanden én op een zongebruinde huid kunt volgen. Hooguit ziet je huid een beetje roze of rood door de behandeling, maar dit is zo weer verdwenen. Volg je de behandeling echt tijdens je lunchpauze, dan zullen je collega’s dus niet gek opkijken. Verder wordt de ClearLift overigens ook uitgevoerd bij het versoepelen van littekens – óók bij redelijk grote oppervlakten. Denk bijvoorbeeld aan littekens die zijn ontstaan door acne en striae. Ook fijn: de behandeling is geschikt voor elk huidtype, ook voor de getinte huid.

Behandelbare gebieden

Welke gebieden worden er behandeld met de ClearLift?

  • Het gelaat
  • Het decolleté
  • De wangen
  • De kaaklijn
  • De onderkin
  • Het voorhoofd
  • Het gebied rondom de ogen
  • Het gebied rondom de mond
  • De lippen
  • De handen

Voor jou!

Wil jij ook weer een mooie, frisse en jeugdige huid? Of wil je een oplossing voor een ander huidprobleem, zoals acne, overbeharing of rosacea? Dan ben je op de goede plek bij de specialisten van Derma Kliniek! Hier werken alleen maar ervaren huidtherapeuten en cosmetisch artsen. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van huidverjonging en andere huidbehandelingen. Met hun deskundigheid én oprechte aandacht voor jou bezorgen ze je het allermooiste resultaat. Zo ga jij weer zelfverzekerd en blij de wereld tegemoet. Benieuwd naar wat zij voor jou kunnen betekenen? Boek een vrijblijvende gratis intake en kom alles te weten over alle mogelijkheden!

Meer weten?

Derma Kliniek is dé specialist als het gaat om huidtherapie. Het jonge, enthousiaste en vakbekwame team staat voor jou klaar om je te voorzien van een uitstekend resultaat. Om ervoor te zorgen dat jij en je huid in goede handen zijn, wordt alleen gewerkt met ervaren huidtherapeuten en cosmetisch artsen.

Derma Kliniek
Buitenveldertselaan 116 | 1081 AB Amsterdam | 020-2260046 |
info@dermakliniek.nu | www.dermakliniek.nu
Deel dit artikel