‘Dankzij afvallen ben ik weer tevreden met m’n spiegelbeeld’

14 maart 2019
329
328
0

Angelique (33): 'Als ik voor mijn kledingkast stond, maakte ik mijzelf wijs dat het me niet uitmaakte dat ik niet meer in mijn oude kleding paste. Je kunt niet altijd een slanke den blijven toch? Maar stiekem vond ik het vreselijk dat door het gewicht dat ik door de jaren heen had opgespaard, ik mijn favoriete topjes en jurkjes niet meer kon dragen. Zou afvallen mij nog lukken?'

Afvallen met het Cambridge Weight Plan

‘Op internet las ik een inspirerend verhaal over iemand die het Cambridge Weight Plan had gedaan. Zij was niet alleen afgevallen en had nu een prachtig figuur. Ook was haar zelfvertrouwen enorm toegenomen. Doordat zij weer zo lekker in haar vel zat, was ze weer volop aan het daten én aan het solliciteren voor haar droombaan. En dit op een verantwoorde manier, waarmee je nog steeds kunt genieten. Dat wilde ik ook wel! Na wat research kwam ik uit op een Cambridge Weight Plan consulent bij mij in de buurt: Astrid.’

Afvallen zonder hongergevoel

‘Na de intake ben ik meteen aan de slag gegaan. Hoe het werkt? Het uitgangspunt van het Cambridge Weight Plan is dat een gezond gewicht draait om ‘gewichtsbeheersing’. Niet alleen afvallen, maar het gezonde gewicht je hele leven kunnen volhouden. Daarvoor moet je ‘opnieuw’ leren eten. En dat is eigenlijk heel gemakkelijk! Je hoeft geen calorieën of punten te tellen. Het enige wat je hoeft te doen is het gebruiken van maaltijdvervangers, zoals shakes, soepen en repen in plaats van je normale maaltijd. Dat betekent: gewicht verliezen zónder hongergevoel!’

Gezond en lekker

‘Stap voor stap worden er productgroepen aan je nieuwe leefpatroon toegevoegd, en worden de hoeveelheden wat groter. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan. Bij alles kon ik rekenen op de steun en begeleiding van Astrid. Op moeilijke momenten weet ze het juiste te zeggen om jou weer op het fitte pad te krijgen.’

‘Tevreden met wat ik zie’

‘Als ik nu in de spiegel kijk, dan ben ik tevreden met wat ik zie. Het Cambridge Weight Plan heeft veel met me gedaan: niet alleen op lichamelijk gebied, maar ook mentaal. Niet alleen voel ik me weer veel prettiger in mijn kleding. Ook ben ik fitter en heb ik veel meer energie. En volgende week heb ik eindelijk weer eens een date staan!’

Het kan écht anders!

Cambridge Weight Plan consulente Astrid vertelt: ‘Je kunt er niet omheen: uit de cijfers blijkt dat steeds meer mensen in Nederland kampen met overgewicht. Dat geldt niet alleen voor volwassenen: ook steeds meer jongeren en kinderen zijn te zwaar. Uit eigen ervaring weet ik wat het hebben van overgewicht met je doet. Je voelt je onzeker, niet fit en soms zelfs minderwaardig. Inmiddels weet ik gelukkig dat het ook anders kan! Door mijn eigen ervaring met overgewicht, en mijn enthousiasme over het Cambridge Weight Plan, kan ik nu zelf mensen verder helpen. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent en kan je helpen om af te slanken en blijvend op gewicht te blijven. Durf jij ook de stap te zetten? Ik help je graag!’

Meer weten?

Cambridge Weight Plan consulenten begeleiden jou op een stimulerende en realistische manier bij het verantwoord afslanken met behulp van het Cambridge Weight Plan. Ook leer je hoe je op gewicht kunt blijven.

Cambridge Weight Plan - Astrid Alkema
Hoofdstraat 66 | 1611 AK Bovenkarspel | 06-40500773 |
| www.cambridgeweightplan.nl
Deel dit artikel