cryolipolyse

Cryolipolyse: krijg een lichaam om van te houden!

28 mei 2019
260
259
0

De zomer komt eraan! Dat betekent dat het weer tijd is voor luchtige rokjes, fijne jurkjes, gekleurde topjes én natuurlijk de mooiste badkleding. Deze zomer wil jij zelfverzekerd naar het strand, dus eet je gezond en beweeg je genoeg.

Laatste loodjes

Maar het lijkt wel alsof je die laatste rolletjes maar niet weggetraind krijgt, en wat je ook probeert, die sinaasappelhuid op je bovenbenen blijft zichtbaar. Wat jij zoekt, is die ene tip die je kan helpen met die vervelende laatste loodjes voordat je het strand op gaat. Maar je hebt al zoveel geprobeerd dat je eraan begint te twijfelen of die tip wel bestaat…

Cryolipolyse

Heb je al eens gehoord van cryolipolyse? Dat is een nieuwe manier om lokaal vet aan te pakken bij je probleemgebieden zoals je buik, armen of billen. Het is géén afvalmethode, maar kan je wel helpen wanneer je die laatste vetrandjes er maar niet afgetraind krijgt. Daarnaast is het resultaat blijvend, áls je ook na de behandeling een normale en gezonde leeftijd aanhoudt.

Lichaamsgebieden

Deze lichaamsgebieden worden behandeld met cryotherapie:

  • lovehandles
  • buik
  • billen
  • armen
  • benen
  • taille
  • rug

Natuurlijk afgebroken

Het woord ‘cryolipolyse’ legt eigenlijk al uit hoe de behandeling werkt: ‘cryo’ staat voor ‘kou, ‘lipo’ staat voor ‘vet’ en ‘lyse’ betekent ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt een behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar jij zo graag verandering wilt aanbrengen. Deze behandelkop zorgt ervoor dat je vetcellen worden afgekoeld tot ongeveer 2 graden Celsius. Vetcellen kunnen deze kou niet verdragen, zullen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgebroken en afgevoerd. Nog een voordeel van de behandeling is dat er geen omliggend weefsel wordt aangetast. Als resultaat neemt je vetgehalte af met twee tot vijf centimeter.

Zorg voor je huid

Dermage Skinclinic Nootdorp is gespecialiseerd in cryolipolysebehandelingen. Daarnaast kun je er ook terecht voor huidverbeterende behandelingen en het aanpakken van huidproblemen. Eigenaresse Joke Mokveld vertelt: ”Dermage’ staat voor ‘leeftijd van je huid’. In de salon werken we dan ook veel met anti-aging, en iedere behandeling is aangepast aan jouw wensen en huidconditie. Met de juiste zorg voor jouw huid vandaag kun je er morgen jonger uitzien.’

Wist je dat…

… je na een cryolipolysebehandeling niet te maken hebt met hersteltijd en dus gewoon kunt doorgaan met je dagelijkse bezigheden?

Meer weten?

Dermage Skinclinic is expert op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Je kunt er terecht voor huidproblemen zoals acne en rosacea. Ook ben je er aan het juiste adres als je je huid gezonder of stralender wilt maken.

Dermage Skinclinic Nootdorp
Hof van Teijlingen 26 | 2631 TW Nootdorp | 015-8893003 |
joke@dermage.nl | www.dermage.nl
Deel dit artikel